Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Bliv klar til at dyrke dine styrker og håndtere dine svagheder

René Oehlenschlæger

René Oehlenschlæger

Ilt-tilfører, foredragsholder, underviser og kemiker - Foredrag om godt humør, forandringer og styrkebaseret livsførelse.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"René gav mig og mine medarbejdere et super godt foredrag, som har givet en stor inspiration, både i forhold til deres arbejde, men også rent privat. Vi fik alle en vitamininsprøjtning til at få løftet vores arbejdsglæde i enheden, til at blive endnu bedre."

Vivian Karlsen - DSB Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på René Oehlenschlæger

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om René

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

René Oehlenschlæger er en meget efterspurgt- passioneret- og vital foredragsholder. I 2018 debuterede han som forfatter, da han udgav bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder. I selskab med bogens medforfatter, Mikael Kamber, gæstede han i den anledning go´ morgen Danmark. Temaet for interviewet var forandringer og styrkebaseret livsførelse.

René Oehlenschlægers evalueringer bærer præg af, at han er en foredragsholder der er i øjenhøjde, nærværende, inspirerende og særdeles humorfyldt. Med René griner man, samtidigt med at man får tilført viden og redskaber til brug i dagligdagen.

René Oehlenschlæger er som den første i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René deler sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverede måde, der giver deltagerne lysten- og redskaber til at videreudvikle sig fagligt og personligt.

 René Oehlenschlægers foredrag og undervisning er baseret på den nyeste forskning inden for positiv psykologi. Videnskaben om positiv psykologi er studiet af psykologiske styrker og positive følelser. Den nye disciplin udgør et skift i professionel opmærksomhed fra ”Hvad er der galt med folk” til ”Hvad gør folk rigtigt”. Altså mest fokus på det der virker, da netop dette giver mere engagement, forandringsparathed og bedre relationer samt resultater. Og det er ikke svært at bruge, bare fordi det er videnskab. Det skal være nemt og enkelt at anvende i dagligdagen… Og netop det at gøre det komplekse jordnært- og brugbart er en af Renés spidskompetencer.

Med over 15 års erfaring fra erhvervslivet som organisk kemiker, ansat og leder kender René til de udfordringer et moderne arbejdsliv består af. Siden 2010 har René været ledelseskonsulent og foredragsholder, hvor han har haft fokus på samarbejde og forandringsparathed.

René evner at motivere og puste liv i samarbejdskulturen i de grupper, han inspirerer.

Se foredrag med René Oehlenschlæger

  René Oehlenschlæger foredrag

  Kom i godt humør – med vilje!

  • Meget af det du bør vide for at skabe høj trivsel
  • Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen.
  • René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut.  Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og performance. Alt det du skal vide for at trives på dit arbejde.
  • Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om positiv psykologi, metoder til at opnå større arbejdsglæde, trivsel og bedre resultater og indsigt i, hvordan du bedst skaber udvikling for dig selv og andre.
  • Positiv psykologi er videnskaben om, hvordan mennesker trives og præsterer optimalt. Det handler om, at skabe øget kvalitet og effektivitet, samtidig med at arbejdsglæden og motivation styrkes. På foredraget trænes og inspireres du i brugen af redskaber til at inspirere og motivere dig selv og andre til at yde mere og nyde det imens.

  René Oehlenschlæger foredrag

  Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

  • Det giver den største energi og begejstring at lade medarbejdere – og sportsfolk for den sags skyld – arbejde med og træne i det, de er bedst til. Når denne energi og begejstring så samtidig fører til højere produktivitet, øget kundetilfredshed og lavere medarbejderudskiftning, er grundlaget skabt for større effektivitet og dermed bedre bundlinje.
  • Nu kan det lyde, som om medarbejdere aldrig mere skal arbejde med opgaver, de synes er kedelige, eller som tærer på energireserven. Sådan er det naturligvis ikke. Men en fornuftig balance og en bedre arbejdsfordeling er med til at optimere teamet. René Oehlenschlæger viser dig hvorledes du kan arbejde med de daglige valg således at alle opnår bedst mulig trivsel og performance.
  • Hvad er dine styrker? Hvad er du god til? Hvad nyder du at lave? Hvad bruger du mest tid på? René Oehlenschlæger tager jer igennem disse spørgsmål og rundt i STÆRK modellen der blandt andet rummer områder som Ørkenen, Oasen og ikke mindst det uundgåelige Rotterace!

  René Oehlenschlæger workshop

  Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder (Workshop)

  • På den hele workshopdag arbejdes mere i bund med STÆRK modellen især med at fremkalde dine personlige styrker og få dem sat mere i spil i hverdagen. Desuden lærer du at styrkespotte dine kollegers styrker.
  • VIA Styrkeprofilen bruges til at kortlægger dine styrker, og på den måde kan de rette arbejdsopgaver dirigeres til den rette, så mange flere opgaver tilfører teamet energi. Hvor meget af din tid investerer du i at tale med dine kolleger og medarbejdere om deres styrker?
  • René Oehlenschlæger laver en helt unik workshopbog i PDF format med fra jeres egen workshop med billeder, vigtige dias og pointer lige til at forlænge og fastholde udbyttet af workshoppen.
René Oehlenschlæger video

Foredrag med René Oehlenschlæger

Få her en smagsprøve på et foredrag med René Oehlenschlæger.

Se foredrag med René Oehlenschlæger

Referencer

Rene sætter en fin ramme for sit meget personlige og åbne foredrag. Han skaber meningsfulde og brugbare egen-refleksioner ud fra sin PERMA model.

Christina Wriedt

Køge Handelsskole

Rene levede fuldt ud op til vores forventninger med et meget underholdende foredrag.

Mette Kromand

Mölnlycke Health Care

Dejligt at modtage nyheds mails med oplæg målrettet vores interesser, det kan ellers være uoverskueligt at gennemgå alle jeres oplægsholdere. God kontakt med jeres medarbejdere både før og efter.

Liselotte Bak Nielsen

Børnehuset Pelikanen

René var en meget levende og personlig foredragsholder, som gik rent ind hos tilhørerne. Også selvom det var lørdag formiddag, ovenpå en festlig fredag aften.

Trine Bollhorn

DLF

Foredraget fik meget positiv respons fra deltagerene. Foredragsholderen var god til at formidle og underholde, og favnede et bredt publikum.

Christina Clausen

Sundhedscenter Tårnby

Nærværende og dejligt der ikke var et langt power point.

Tina Hansen

Socialpædagogernes Landsforbund

Super foredrag af Rene med veksling af teori og praktiske øvelser. Samt at Rene brugte sig selv som eksempel, det er noget alle kan forholde sig til :-)

Teddy Larsen

Vordingborg Sociale Virksomhed

Det var en god blanding af informationer og humor.

Rebekka Trier Høisgaard

Kompetencecenter Skanderborg

Rene formidler på en super måde - der er glimt i øjet og stor seriøsitet.

Kjeld Møller Christensen

Vejen Forsyning A/S

Vedkommende, anvendeligt, friskt.

Lis Dalgaard

UCplus A/S

Det var rigtig godt formidlet. Stor tak.

Berit Klit Larsen

Ældreområdet Ollerup Plejecenter

Rigtig godt, meget nærværende. Sendte mail efterfølgende og takken for en dejlig aften.

Glen Hviid

Sønderborg kommune/Dybbøl Plejecenter

Vi var meget tilfredse med René's work shop. Alt klappede. Han var velforberedt, og vi var flere gange i dialog med ham forinden. Meget engageret person.

Kenneth Lundskov

Wella

Det var rigtig godt og personligt oplæg, som fik rørt os alle og givet os noget vigtigt at overveje. Jeg har modtaget mange positive tilkendegivelser fra medarbejdere, der lige som jeg var begejstret for oplægget. PERMA Avisen er en god måde at huske oplægget på bagefter, til forskel fra et traditionelt slide show.

Martin Olsen

SFOdin

Gik helt som forventet og ønsket.

Bo Kær

SAGRO

Foredraget ramte lige plet, Havde haft en snak med Rene inden foredraget, så hans foredrag på den måde blev nærværende, som om han "kendte os".

Gitte Clasen

CSV Odense

Underholdende og vedkommende. Matchede godt vores forventninger.

Eva Hede

Sejergaardsskolen

Et foredrag alle kunne forholde sig til. Rigtig godt.

Lisbeth Poulsen

Brønderslev Kommunale Tandpleje

Han ramte helt plet i forhold til hvilken kontekst vi står i. Vi havde haft kontakt før foredraget både pr. mail og telefonisk, vi følte han var velforberedt.

Vivi Von Mehren

Sjællands Universitetshospital

God formidler, godt match til vores behov.

Kim Lassen

Indasia A/S

Velforberedt og velorganiseret oplægsholder, der formåede at fange folks opmærksomhed igennem hele oplægget. Gode tilbagemeldinger fra tilhørerne.

Marianne Knudsen

Social- og Sundhedsskolen

Glimrende - veloplagt og behagelig. God til at aflæse målgruppen.

Cathrine

Ungdomsskoleforeningen

Særdeles velfungerende og intelligent oplæg, som er let at lade sig inspirere af og som giver indspark til hverdagen både på job og hjemme.

Anne-Mette Krejberg

Aabenraa Statsskole

Tak for et verdensklasse oplæg, der virkelig fik god feedback hele dagen igennem. Det var super godt! Og tak for styrkesky og links.. jeg deler naturligvis videre og glæder mig til at bygge lidt videre oven på din inspiration i vores hverdag. Vi gik inspirerede derfra, og det var hele meningen.

Nikolaj Meyland-Smith

Solutions Warehouses
Uforpligtende forespørgsel på René Oehlenschlæger

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
René Oehlenschlæger

4.75 ud af 5 stjerner

"René gav mig og mine medarbejdere et super godt foredrag, som har givet en stor inspiration, både i forhold til deres arbejde, men også rent privat. Vi fik alle en vitamininsprøjtning til at få løftet vores arbejdsglæde i enheden, til at blive endnu bedre."

Vivian Karlsen - DSB Se alle referencer

Foredragsemner med René Oehlenschlæger