Henter Indhold ...

René Oehlenschlæger

Foredragsholder, forfatter og forandringsekspert

René Oehlenschlæger er en meget efterspurgt- passioneret- og vital foredragsholder. I 2018 debuterede han som forfatter, da han udgav bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder. I selskab med bogens medforfatter, Mikael Kamber, gæstede han i den anledning go´ morgen Danmark. Temaet for interviewet var forandringer og styrkebaseret livsførelse.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

René Oehlenschlægers evalueringer bærer præg af, at han er en foredragsholder der er i øjenhøjde, nærværende, inspirerende og særdeles humorfyldt. Med René griner man, samtidigt med at man får tilført viden og redskaber til brug i dagligdagen.

René Oehlenschlæger er som den første i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René deler sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverede måde, der giver deltagerne lysten- og redskaber til at videreudvikle sig fagligt og personligt.

 René Oehlenschlægers foredrag og undervisning er baseret på den nyeste forskning inden for positiv psykologi. Videnskaben om positiv psykologi er studiet af psykologiske styrker og positive følelser. Den nye disciplin udgør et skift i professionel opmærksomhed fra ”Hvad er der galt med folk” til ”Hvad gør folk rigtigt”. Altså mest fokus på det der virker, da netop dette giver mere engagement, forandringsparathed og bedre relationer samt resultater. Og det er ikke svært at bruge, bare fordi det er videnskab. Det skal være nemt og enkelt at anvende i dagligdagen… Og netop det at gøre det komplekse jordnært- og brugbart er en af Renés spidskompetencer.

Med over 15 års erfaring fra erhvervslivet som organisk kemiker, ansat og leder kender René til de udfordringer et moderne arbejdsliv består af. Siden 2010 har René været ledelseskonsulent og foredragsholder, hvor han har haft fokus på samarbejde og forandringsparathed.

René evner at motivere og puste liv i samarbejdskulturen i de grupper, han inspirerer.

  René Oehlenschlæger foredrag

  Kom i godt humør – med vilje!

  • Meget af det du bør vide for at skabe høj trivsel
  • Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen.
  • René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut.  Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og performance. Alt det du skal vide for at trives på dit arbejde.
  • Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om positiv psykologi, metoder til at opnå større arbejdsglæde, trivsel og bedre resultater og indsigt i, hvordan du bedst skaber udvikling for dig selv og andre.
  • Positiv psykologi er videnskaben om, hvordan mennesker trives og præsterer optimalt. Det handler om, at skabe øget kvalitet og effektivitet, samtidig med at arbejdsglæden og motivation styrkes. På foredraget trænes og inspireres du i brugen af redskaber til at inspirere og motivere dig selv og andre til at yde mere og nyde det imens.

  René Oehlenschlæger foredrag

  Fra passager til chauffør i det gode liv

  • Forandringernes DNA og vores daglige vigtige valg på arbejdet og i privaten
  • Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen.
  • René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut.  Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og ikke mindst hvordan forandringer skabes og fastholdes.
  • Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om forandringer set med positiv psykologi som perspektiv, metoder til at opnå forandringerne – og vedholde dem. Kort sagt, at du tager ansvar for hvad du vil og ikke vil.

  René Oehlenschlæger foredrag

  STÆRKERE – Find, Fremkald og brug dine styrker

  • Det giver den største energi og begejstring at lade medarbejdere – og sportsfolk for den sags skyld – arbejde med og træne i det, de er bedst til. Når denne energi og begejstring så samtidig fører til højere produktivitet, øget kundetilfredshed og lavere medarbejderudskiftning, er grundlaget skabt for større effektivitet og dermed bedre bundlinje.
  • Nu kan det lyde, som om medarbejdere aldrig mere skal arbejde med opgaver, de synes er kedelige, eller som tærer på energireserven. Sådan er det naturligvis ikke. Men en fornuftig balance og en bedre arbejdsfordeling er med til at optimere teamet. René Oehlenschlæger viser dig hvorledes du kan arbejde med de daglige valg således at alle opnår bedst mulig trivsel og performance.
  • Hvad er dine styrker? Hvad er du god til? Hvad nyder du at lave? Hvad bruger du mest tid på? René Oehlenschlæger tager jer igennem disse spørgsmål og rundt i STÆRK modellen der blandt andet rummer områder som Ørkenen, Oasen og ikke mindst det uundgåelige Rotterace!

  René Oehlenschlæger workshop

  Stærkere – Find, Fremkald og brug dine styrker (Workshop)

  • På den hele workshopdag arbejdes mere i bund med STÆRK modellen især med at fremkalde dine personlige styrker og få dem sat mere i spil i hverdagen. Desuden lærer du at styrkespotte dine kollegers styrker.
  • VIA Styrkeprofilen bruges til at kortlægger dine styrker, og på den måde kan de rette arbejdsopgaver dirigeres til den rette, så mange flere opgaver tilfører teamet energi. Hvor meget af din tid investerer du i at tale med dine kolleger og medarbejdere om deres styrker?
  • René Oehlenschlæger laver en helt unik workshopbog i PDF format med fra jeres egen workshop med billeder, vigtige dias og pointer lige til at forlænge og fastholde udbyttet af workshoppen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med René Oehlenschlæger

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om René Oehlenschlæger

Foredragsemner med René Oehlenschlæger