Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Relationsteori

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Relationsteori. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Relationsteori

  • Relationsteori handler om at mennesker ofte agerer i forhold til relationer og at disse relationer kan være endog meget motiverende i forhold til det enkelte menneskes liv.
  • I arbejdslivet motiveres de fleste i en eller anden forstand af løn i sidste ende – der er regninger, der skal betales – men i mange situationer, også arbejdsmæssige, spiller relationer en stor rolle.
  • I hvilket omfang spiller relationer ind i dagligdagen? Hvordan kan man knytte stærke relationer og hvad kan disse relationer bruges til?
  • Foredrag om relationsteori ser nærmere på disse spørgsmål samt flere til.