Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Relationspædagogik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Relationspædagogik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Relationspædagogik

  • Relationspædagogikken dyrkes både i forbindelse med børn og unge i daginstitutioner af forskellig art såvel som i arbejdet med udviklingshæmmede, folk med psykiske problemer, etc.
  • I relationspædagogikken arbejdes med netop nære relationer, ikke mindst via kendskab gennem samtaler og dialog, hvilket kan medføre en større forståelse.
  • Hvad er relationspædagogik egentlig for en størrelse, hvordan fungerer den og hvor anvendes den? Hvad kan relationspædagogik med fordel bruges til?
  • Foredrag om relationspædagogik kigger nærmere på emnet.