Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Presseomtale

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Presseomtale. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Presseomtale

  • Det siges undertiden, at der ikke findes dårlig presseomtale, men det er nok en sandhed med modifikationer. I hvert fald kan presseomtale, ikke mindst den rette af slagsen, i mange tilfælde være meget afgørende.
  • Presseomtale er f. eks. væsentlig, hvis man er en såkaldt offentlig person, det kunne være en musiker, skuespiller, sportsstjerne, men også blandt politikere er presseomtale et særdeles væsentligt område, for det er bl.a. gennem pressen, at man kan vinde valg.
  • Hvad kan man gøre for at få presseomtale – og for at sikre sig en god omtale, vel at mærke? Pressen er selvsagt fri her til lands, men hvor påvirkelig er den, når man kigger den i sømmene?
  • Foredrag om presseomtale ser nærmere på hvad presseomtale er for en størrelse, på hvad man kan gøre for at opnå god presseomtale og på hvad presseomtale kan betyde.