Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Presse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Presse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Presse

  • Pressen kaldes nogle gange for den fjerde statsmagt, og i et informationssamfund med ytringsfrihed siger det næsten sig selv at pressen, medierne, kan opnå endog meget stor magt.
  • Jo større magt pressen opnår, jo mere er der brug for god presse-etik og moral. Pressen må være fri og ikke mulig at betale eller bestikke, og samtidig må den også udvise et ansvar og en forståelse for de mennesker, der omtales i pressen.
  • Foredrag om presse vil typisk tage fat på nogle af disse emner, og måske også samtidig se på pressens historie og pressens forhold i andre dele af verden.
  • Herhjemme tager vi pressefrihed for givet, men er det til en vis grad en illusion? Hvor fri er pressen egentlig når det kommer til stykket, og hvilke interessekonflikter skal man være opmærksom på?