Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Præstationskultur

Foredragsholdere om Præstationskultur

Præstationskultur er et særligt kendetegn ved vores måde at leve på i dag. Vi forsøger hele tiden at leve op til nogle ideer, mål og standarder, som er blevet sat af vores samfund, medmennesker, skole eller virksomhed. Hvordan kan vi komme ud af den onde cirkel?

Her finder du nogle af de absolut bedste foredragsholdere, der fortæller om præstationskultur. De er alle i deres bedste position til at kunne fortælle et publikum, hvordan de kan skrue ned for forventningerne til dem selv og andre.

Book den perfekte foredragsholder om præstationskultur

Udfuld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om præstationskultur. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om præstationskultur

Udfuld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om præstationskultur. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om præstationskultur (5)

Hjælp mig med at vælge
Rebekka Bøgelund

Rebekka Bøgelund

Organisations- og ledelseskonsulent og ejer af konsulentvirksomhed, der rådgiver virksomheder i at skabe sunde organisationskulturer. Foredrag om præstations- og nulfejlskultur.

Rebekka Bøgelund er selvstændig organisations- og ledelseskonsulent og har en mastergrad i henholdsvis psykologi og kommunikation. Hun er ejer af en konsulentvirksomhed, hvor hun rådgiver og underviser virksomheder i at skabe sunde...

Sana Mahin Doost

Sana Mahin Doost

Stud.scient.pol og tidligere forkvinde for Danske Studerendes Fællesråd. Foredrag om de unges præstationspres.

De unge vokser i dag op i et samfund, hvor de bliver målt og vejet ved alle deres præstationer, og det skaber mistrivsel. Sana Mahin Doost vil med sine foredrag tydeliggøre problemerne og give sinde bedste råd til, hvordan unge og professionelle...

Annemette Voss

Annemette Voss

Vinder af Den store bagedyst 2013 - Foredrag om vindermentalitet og spiseforstyrrelser.

Du kender formentlig Annemette Voss fra Den store bagedyst 2013 eller fra hendes blog, der begge er steder, hvor Annemette har udvist sin passion for kage. I hendes varme foredrag får du historien bag hendes begejstring for kagekunsten, men også...

søren-østergaard-foredrag-foredragsholder-pædagogik-unge

Søren Østergaard

Ph.d., leder af Center for Ungdomsstudier (CUR), forfatter, foredragsholder med ekspertise i børn, unge og betweenagere.

Søren Østergaard er en utrolig populær og erfaren foredragsholder med mere end 80 foredrag hvert år inden for områder som børn, unge og betweenagere. Oplev en foredragsholder, der kombinerer lærerige undersøgelser og fakta med en høj grad...

John Aasted Halse foredrag

John Aasted Halse

Cand. pæd. og psych., forfatter, rådgiver, debattør og foredragsholder med ekspertise i blandt andet børn og unge.

John Aasted Halse udbyder som rutineret foredragsholder en række inspirerende og utroligt underholdende foredrag om børn og unge. John har holdt hundredevis af foredrag for skoler, kommuner, dagsinstitutioner, biblioteker, foreninger og...

Præstationskultur
5 ud af 5 stjerner

"Vi får altid super service, når vi henvender os, og der bliver altid fulgt op på vores henvendelse :-)"

DSB Arbejdsmiljø

Om emnet: Præstationskultur

Præstationskultur

Præstationskultur er begyndt at fylde utrolig meget hos den enkelte, i grupper , i institutioner, i virksomheder og i samfundet helt generelt. Det kan resultere i en masse stress hos personen, der bliver udsat for dette. Der er hele tiden et eller andet hos personen selv eller hos andre, som han eller hun skal leve op til.

Måske føler du, at du burde være i gang med en personlig udvikling. Det kan for eksempel skyldes, at samfundet påskønner ekstroverte frem for introverte. Derfor ser du det som en nødvendighed, at du ændrer på dette punkt ved dig selv. Du kan også føle dig særligt presset i forbindelse med idræt og sundhed. Her er der i samfundet store forventninger til, hvordan vi som individer skal præstere. Præstationskultur kommer altså til udtryk i mange henseender.

Som ung i dag kan du også føle stort pres grundet en præstationskultur. Det er typisk i en kontekst med unge og sociale medier, at det går galt. Her kan unge hele tiden finde nogle at sammenligne sig selv med, og det gør sjældent noget godt for selvværdet.

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag om præstationskultur. Alle vores foredragsholdere er utrolig dygtige og kan let vinkle deres foredrag til lige præcis dén målgruppe, som du ønsker. Kontakt os nemt allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rette foredragsholder om præstationskultur. Det gør du enten via kontaktformularen eller telefonen.

Spørg på pris og dato