Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Præsidentvalg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Præsidentvalg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Præsidentvalg

  • Et præsidentvalg forudsætter en fri demokratisk proces – i hvert fald i teorien, for der er flere eksempler på præsidentvalg rundt omkring i verden, der reelt snarere har været paradeforestilling snarere end reelt demokrati.
  • Der finder selvsagt en mængde præsidentvalg sted i forskellige lande verden over, men de bedst kendte præsidentvalg er utvivlsomt dem, der finder sted i Amerika og i Rusland. Ikke mindst førstnævnte får enorm medieopmærksomhed.
  • Hvad kendetegner et præsidentvalg, og hvor stor forskel er der på de politiske systemer og procedurer fra nation til nation?
  • Foredrag om præsidentvalg kigger nærmere på det politiske spil og alt hvad dertil hører.