Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Historien bag en succesfuld karriere med kunst

Poul Pava Foredrag

Poul Pava

Dansk kunstner med foredrag om egen karriere og inspirationskilder. Få muligheden for at lave et unikt maleri i samarbejde med Poul Pava.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Poul Pava

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Poul Pava er en dansk kunstner, og du er formentlig stødt på de barndomsinspirerede motiver og karakteristiske figurer af kunstmaleren, da godt og vel 1000 butikker sælger hans design i ind- og udland. Poul Pava fortæller åbenhjertigt i sine foredrag om de overvejelser og oplevelser, han har gjort sig i de over 30 år, han har været kunstner - illustrationen af hans eget liv indeholder ikke kun succes, selvsikkerhed og seværdigt engagement.

Derfor skal du booke et foredrag med Poul Pava:

 • Poul Pava er en af Danmark mest kendte kunstnere
 • Poul foredrag er både ærlige, underholdende og humoristiske
 • Et foredrag med Poul Pava er et værdifuldt indspark i din organisation

Ved det blotte øje er Poul Pavas kunst blot nogle hurtige kruseduller, der former sig i uregelmæssige og tilfældige linjer. Men tankerne bag er dybere end som så. Poul Pava forsøger at illustrere barnet i os alle, som kommer til at stå i skarp kontrast, når malerierne bliver udstillet i stilrene lokaler eller trykt på arbejdspladsens kaffekopper.

Poul Pava har oplevet stor interesse for sin kunst, og flere kunstnere lader sig inspirere af det barnlige univers, som han skaber på lærredet. Desuden har han samarbejdet med flere organisationer og fonde, hvor han har bidraget med sine motiver. Foruden sit virke som kunstner, er Poul Pava også poet og jazzmusiker, så står der et flygel på stedet er Poul Pava en særdeles habil pianist, der gerne spiller et par numre.

Poul Pavas livsfilosofi, som han også belyser i sine foredrag, udtrykkes gennem følgende af hans egne citater: “Det er forkert at gøre andre forkerte for selv at blive mere rigtig” (1996) og “Det er aldrig for sent at få et lykkeligt liv -det kræver kun én ting: Tilgivelse” (2002).

Se foredrag med Poul Pava

  Poul Pava foredrag

  Fra konge til knægt – et foredrag om 30 år i kunstens verden

  • I dette ærlige, bramfrie og humoristiske foredrag får du et unikt indblik i Poul Pavas succesfulde karriere som kunstner og hans vej ind i kunsten, der ikke kun har budt på succes og professionelle sejre. Poul Pava har nemlig også undervejs kæmpet med gejsten og gåpåmodet, som han ærligt fortæller om i foredraget.
  • Poul Pava lukker publikum ind i sit sind og tanker omkring livet og de omveje han er gået undervejs, og som har bragt ham både frem, men til tider også tilbage. Han fortæller levende og spændende om sine drømme og idéer – både de der blev realiseret og det stik modsatte.
  • Foredraget kan udvides til en workshop og slutte med 30-60 minutter, hvor Poul Pava i samarbejde med deltagerne maler et maleri – et originalt Poul Pava maleri, som kunden får til arbejdspladsen som et evigt minde om dagen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Poul Pava

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Poul Pava