Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Positiv reformulering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Positiv reformulering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Positiv reformulering

  • Positiv reformulering er en teknik, der benyttes i psykologien, og som handler om at vende negative vaner og handlemønstre til noget konstruktivt i stedet.
  • Negative vaner og handlemønstre kan i denne henseende f. eks. være forsvarsmekanismer, som måske virkede nødvendige, men som også kan ende med at blive direkte hæmmende.
  • Hvordan fungerer positiv reformulering indenfor psykologien, hvem kan have gavn af den, og hvad kan den helt konkret bruges til?
  • Foredrag om positiv reformulering kigger nærmere på emnet og forsøger også at levere nogle svar undervejs.