Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Politi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Politi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Politi

  • Det er svært helt at forestille sig et retssamfund uden politi, men hvordan sikrer man sig, at politiet fungerer bedst muligt og er til størst mulig hjælp for borgerne?
  • Man siger nogle gange lidt populært, at politiet er den eneste samfundsinstans, der har monopol på magtanvendelse og brug af vold, og det medfører naturligvis et skærpet ansvar.
  • I hvor høj grad skal politiet beskyttes juridisk og i hvor høj grad skal politiet granskes for fejl og evt. korruption? Er det f. eks. hensigtsmæssigt, at politiet selv behandler klager mod politiet?
  • Foredrag om politi vil typisk tage fat på nogle af disse spørgsmål og emner.