Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Hvem er bedst, og hvem er bedst sammen?

Peter Sørensen

Peter Sørensen

Fodboldekspert på TV 2, cheftræner i superligaklubben Hobro med faglig baggrund i det filosofiske, pædagogiske og psykologiske felt.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Peter Sørensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Peter har faglige uddannelser indenfor pædagogik, psykologi og filosofi, som smitter af på hans omtale af sporten. Derfor kan han i sine inspirerende foredrag give fornyede ideer om ledelse, motivation og samarbejde, især med afsæt i filosofien og i sine lederroller i fodboldens verden, men han kan også levere et foredrag for fodboldelskere, som bygger på de gode fodboldanekdoter og hans enorme indsigt i fodboldverdenen.    

Peter Sørensens helt store fokus har altid været fodbold, både som professionel fodboldspiller og sidenhen som cheftræner for bl.a. superligaklubber som Silkeborg IF, AGF, Vejle Boldklub og nu i superligaklubben Hobro. Desuden kender vi ham for rollen som fodboldekspert og karismatisk kommentator hos BT og fast hos TV 2, og endelig er han medforfatter til samtalebogen “Fodboldliv” (2011). Der er dog mere bag hans fodboldkarriere. Peter Sørensen har en faglig baggrund i det pædagogiske, psykologiske og filosofiske felt, og det har præget både hans livssyn og tilgang til fodbold.

Et foredrag med Peter Sørensen giver dig:

 • En spændende viden og redskaber til den professionelle sportsudøvers verden
 • Et nytænkende og filosofisk blik på fodboldsporten
 • En foredragsholder med stor indsigt og fortællelyst, der kun kan smitte af på publikum

Peters karriere i fodboldverdenen er lang og alsidig. Fra 1992-2006 har Peters liv drejet sig om at dygtiggøre sig på banen, hvor han nåede at spille på professionelt plan for Silkeborg IF, FC Groningen, Malmø FF og HAM-KAM. Perioden bød på OL-landskampe, men da kroppen sagde fra til elitesport, fandt Peter en anden vej og blev træner fra år 2006. Hans særlige sans for ledelse og motivation gjorde ham hurtigt til cheftræner, og det har han nu været i adskillige klubber – senest i Silkeborg IF. Peter Sørensen har desuden været fungerende leder for Fodboldakademiet på Århus idrætshøjskole og undervist i filosofi både i Norge og Danmark for gymnasie- og HF-studerende.

Peters tilgang og syn på fodbold er filosofisk præget, og det skyldes hans uddannelse og undervisning i filosofi. Han har bl.a. skildret denne tilgang i sin bog “Fodboldliv” (2011), hvor han sammen med Hans Lauge diskuterer perspektiver på fodbold og livet i sin helhed. Peter deltager også i nyhedsprogrammet News & Co på TV2 News, hvor han forsøger at gøre komplekse emner letforståelige for seerne.

Oplev et Peter Sørensen foredrag, der kan gøre dig klogere på en bred vifte af emner. Både inden for fodbold, men også inden for erhvervslivet, hvor han er stærk på temaer som værdibaseret ledelse, samarbejde og motivation af medarbejdere, hvor han trækker på sine solide erfaringer som leder og cheftræner i fodbold, men også tager afsæt i sin uddannelse indenfor psykologi, pædagogik og filosofi.

 

Se foredrag med Peter Sørensen

  Peter Sørensen foredrag

  ”Together stronger”  – Hvem er bedst, og hvem er bedst sammen?

  • Med udgangspunkt i sin mangeårige cheftrænerkarriere og ledelseserfaring stiller Peter Sørensen i dette foredrag skarpt på samarbejde, som er en grundsten for den generelle trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen og således også afgørende for organisationen eller den enkelte afdelings evne til at lykkes.
  • Sammensætningen af det rigtige team er afgørende for at skabe de bedste rammer for et udbytterigt og værdifuldt samarbejde, hvor Peter bringer sin erfaring med personprofiler i spil; hvem præsterer man selv bedst sammen med, og hvordan optimeres teamets muligheder for at opnå det bedst mulige resultat.
  • En stor del af det handler om både træneren/lederens og spillernes/medarbejdernes påvirkningskraft, men derudover kommer Peter Sørensen i foredraget også ind på centrale elementer som:
   – Er teamets mål klare og tydelige? 
   – Er forudsætningerne for at løse opgaven til stede
   – Arbejdes der under et fælles værdisæt – og er alle medejere af det?
   – Er det en tydelig og kompetent leder for projektet –og har lederen en plan, der er opbakning til? Og de rigtige folk omkring sig – kan de støtte, med- og modspille? 
   – Har alle den rette tilgang og attitude? 

  Peter Sørensen foredrag

  Fodboldliv – ”Fodbold er det vigtigste af alle verdens bi-ting”

  • Dette foredrag tager afsæt i Peter Sørensens bog “Fodboldliv” (2011), som er skrevet i samarbejde med tidligere Vejle-sportschef Hans Lauge og har form af en samtalebog mellem venner.
  • Med udgangspunkt i sin mangeårige færden i fodboldverdenen er dette foredrag fyldt med filosofiske betragtninger om både fodbold og livet generelt, og naturligvis spækket med en masse gode fodboldanekdoter undervejs.
  • Kom med til et foredrag, der handler om fodbold – men ikke kun om fodbold. Peter Sørensen tager et nyt perspektiv på sporten, hvor han anskuer den i flere at livets facetter og beskriver, hvorfor fodbold for mange er selve livet, men for andre er det blot lystig leg.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Peter Sørensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Peter Sørensen