Henter Indhold ...

Peter Sørensen

Forfatter og fhv. cheftræner med faglig baggrund i det filosofiske, pædagogiske og psykologiske felt

Peter har faglige uddannelser indenfor pædagogik, psykologi og filosofi, som smitter af på hans omtale af sporten. Derfor kan han i sine inspirerende foredrag give fornyede ideer om ledelse, motivation og samarbejde, især med afsæt i filosofien og i sine lederroller i fodboldens verden, men han kan også levere et foredrag for fodboldelskere, som bygger på de gode fodboldanekdoter og hans enorme indsigt i fodboldverdenen.    

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Peter Sørensens helt store fokus har altid været fodbold, både som professionel fodboldspiller og sidenhen som cheftræner for bl.a. superligaklubber som Silkeborg IF, AGF og Vejle Boldklub. Desuden kender vi ham for rollen som fodboldekspert og karismatisk kommentator hos TV2 og BT, og endelig er han medforfatter til samtalebogen “Fodboldliv” (2011). Der er dog mere bag hans fodboldkarriere. Peter Sørensen har en faglig baggrund i det pædagogiske, psykologiske og filosofiske felt, og det har præget både hans livssyn og tilgang til fodbold.

Et foredrag med Peter Sørensen giver dig:

 • En spændende viden og redskaber til den professionelle sportsudøvers verden
 • Et nytænkende og filosofisk blik på fodboldsporten
 • En foredragsholder med stor indsigt og fortællelyst, der kun kan smitte af på publikum

Peters karriere i fodboldverdenen er lang og alsidig. Fra 1992-2006 har Peters liv drejet sig om at dygtiggøre sig på banen, hvor han nåede at spille på professionelt plan for Silkeborg IF, FC Groningen, Malmø FF og HAM-KAM. Perioden bød på OL-landskampe, men da kroppen sagde fra til elitesport, fandt Peter en anden vej og blev træner fra år 2006. Hans særlige sans for ledelse og motivation gjorde ham hurtigt til cheftræner, og det har han nu været i adskillige klubber – senest i Silkeborg IF. Peter Sørensen har desuden været fungerende leder for Fodboldakademiet på Århus idrætshøjskole og undervist i filosofi både i Norge og Danmark for gymnasie- og HF-studerende.

Peters tilgang og syn på fodbold er filosofisk præget, og det skyldes hans uddannelse og undervisning i filosofi. Han har bl.a. skildret denne tilgang i sin bog “Fodboldliv” (2011), hvor han sammen med Hans Lauge diskuterer perspektiver på fodbold og livet i sin helhed.

Oplev et Peter Sørensen foredrag, der kan gøre dig klogere på en bred vifte af emner. Både inden for fodbold, men også inden for erhvervslivet, hvor han er stærk på temaer som værdibaseret ledelse, samarbejde og motivation af medarbejdere, hvor han trækker på sine solide erfaringer som leder og cheftræner i fodbold, men også tager afsæt i sin uddannelse indenfor psykologi, pædagogik og filosofi.

 

  Peter Sørensen foredrag

  Foredrag om fodbold og ledelse

  Peter Sørensen holder foredrag om en lang række emner relateret til fodbold og ledelse og kan tilpasse foredraget efter kundens ønske inden for følgende områder:

  • Motivation af medarbejdere i forhold til værdibaseret ledelse.
  • Sammensætning af teams; for én ting er, hvem der er bedst, men hvem er bedst sammen?
  • Toppræstations optimering af grupper, når helt forskellige individer og medarbejdertyper skal arbejde sammen om at nå en fælles målsætning.
  • Ledelse – ansvar, – pligt, – flugt.
  • Et foredrag med afsæt i bogen ”Fodboldliv” – en samtalebog om fodbold og livet i et mere filosofisk perspektiv.
  • Den professionelle fodboldverden i alverdens forskellige afskygninger og perspektiver.
Foredragsholdere der minder om Peter Sørensen

Foredragsemner med Peter Sørensen