Henter Indhold ...

Peter Hagelund

Tv-tilrettelægger og instruktør

Peter Hagelund har med DR1-dokumentarserien Jeg savner min sygdom fortalt ærligt og åbent om sit liv med bipolar sindslidelse, tidligere kendt som manio-depressiv. I sine foredrag fortæller Peter, hvordan det er at leve med en alvorlig psykisk sygdom på både godt og ondt. Peter fortæller personligt og nærværende om de svære emner som depression, angst, selvomordstanker, alkoholmisbrug, men også sine hypomanier.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Peter er uddannet cand.mag i filmvidenskab fra Københavns Universitet og har instrueret flere kortfilm støttet af Det Danske Filminstitut. I dag arbejder Peter til daglig som tv-tilrettelægger og instruktør.

Peter Hagelunds foredrag tager afsæt i det faktum, at bipolaritet ikke kun har negative effekter, men også positive, der gør sygdommen kendt som de kendtes sygdom. For når man er hypomanisk lever man på en sky, hvor man tænker hurtigere, er mere energisk, mere charmerende og mere kreativ. Men når opturen forsvinder, kommer nedturen. Peter Hagelund er aktuel i DR1-dokumentaren ”Jeg savner min sygdom”, som han er medinstruktør af, samtidig med han selv er hovedperson i dokumentaren. Dokumentaren går tæt på Peter Hagelund og hans liv som bipolar.

Et Peter Hagelund foredrag egner sig særlig godt til oplysningsforbund, foreninger og uddannelsesinstitutioner.

  Peter Hagelund foredrag

  Jeg savner min sygdom

  • I foredraget fortæller Peter Hagelund om sit liv, helt tilbage fra barndommen, hvor han levede med angst og selvmordstanker allerede fra en alder af fem år. Om en teenagetid med vanskeligheder ved at danne relationer og en voksentid med alkoholmisbrug, angst, depressioner og selvskadende adfærd, indtil han som 28-årig fik diagnosen bipolar sindslidelse og herefter kom i behandling.
  • I foredraget forsøger Peter Hagelund at nedbryde de tabuer, der omgiver psykiske lidelser, hvad enten det er bipolaritet, skizofreni eller borderline. For Peter er hans sygdom genetisk betinget, og han er ikke flov over at være psykisk udfordret og ønsker ikke andre skal være det.
  • I foredraget fortæller Peter Hagelund om tilblivelsen af sin dokumentarserie, som han selv har instrueret. Alt fra research til inspiration, og hvordan det er at stå frem på landsdækkende tv og fortælle sin personlige historie.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Peter Hagelund

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Peter Hagelund

Foredragsemner med Peter Hagelund