Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Personlighedstyper

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Personlighedstyper. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Personlighedstyper

  • Der er gennem tiden gjort flere forsøg på at opridse forskellige personlighedstyper, både mhp. større psykologisk indsigt og i forhold til ansættelsesstrategier.
  • De fleste forsøg på at inddele folk i personlighedstyper ser på forskellige karaktertræk og kategoriserer på baggrund af disse, hvilket selvsagt altid vil være et noget reduktionistisk projekt.
  • Hvilke forskellige personlighedstyper findes, og i hvad er modeller for forskellige personlighedsmodeller blevet brugt til? Hvad kan de bruges til?
  • Foredrag om personlighedstyper kigger nærmere på emnet.