Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Personlig krise

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Personlig krise. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Personlig krise

  • De fleste mennesker oplever en eller flere personlige kriser på vej gennem tilværelsen. Nogle er forholdsvis let og hurtigt overstået, men andre kan bide sig fast og være svære at komme igennem, hvor gerne man end vil.
  • Der findes mange former for personlig krise – en sådan kan være forbundet med et misbrugsproblem, f. eks. alkoholisme, eller med tab af arbejde og dertil hørende identitet. Også forskellige former for sygdom, fysiske og psykiske, kan medføre personlige kriser.
  • Hvad kan man gøre for at kæmpe sig vej ud af en personlig krise? Findes der en let vej ud, eller i det mindste en vej?
  • Det er ikke let at kæmpe sig fri af en personlig krise, men foredrag om emnet kan måske hjælpe, og måske også hjælpe med at forebygge gennem en større forståelse af de psykiske aspekter, der bringes i spil.