Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Opnå forståelse for fremtidens HR - hvad bliver dit job, og hvilke medarbejdere får du til samtale?

Pernille Sandberg Bech foredrag

Pernille Sandberg Bech

Kåret som årets HR-direktør, stifter af Goodtalks. Holder foredrag om fremtidens rekruttering.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Sandberg Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Hvordan udfører du den absolut bedste HR strategi i din organisation? Pernille Sandberg Bech blev i 2016 kåret som årets HR-direktør og lukker dig ind i sine afprøvede og succesfulde metoder fra tidligere stillinger. Få de bedste råd til værdifuld networking og bliv klogere på fremtidens arbejdsmarked, og hvordan du rekrutterer de mest egnede kandidater til dit firma!

Pernille Sandberg Bechs foredrag om HR, strategi, networking og iværksætteri bygger på en solid erfaring og veldokumenterede resultater inden for HR og ledelse. Tidligere har hun i Falck haft HR-ansvar for 40.000 medarbejdere på globalt plan, herunder også varetaget talentudvikling i 42 lande. Ligeledes i Falck har hun opbygget en enhed fra 4 til 400 medarbejdere og skabt en omsætning fra 0 til 500.000.000 kr på bare 4 år. Med sin erfaring i bagagen er Pernille i dag selvstændig i sin egen virksomhed, Goodtalks, der ved brug af netværk er vækstet enormt  (+1000 medlemmer) siden sin begyndelse.

Et foredrag med Pernille Sandberg Bech giver dig:

 • En foredragsholder med en hands on-tilgang og konkrete råd, der kan bruges direkte i praksis.
 • Holdbare metoder til HR, som du kan tage fat i igen og igen.
 • Forståelse for fremtidens HR – hvad bliver dit job, og hvilke medarbejdere får du til samtale?

Pernilles bedste råd til sig selv og andre har hele vejen igennem sin karriere været: Tænk altid i forretning og HR på bundlinjen. Derfor har hun sat sit fokus på at finde nye metoder i sin HR, der gjorde det muligt at finde frem til de mest kvalificerede medarbejdere. Jobsamtalen skulle ikke længere indeholde den samme trummerum med gentagelser af CV’et og keywords som; forandringskompetent, selvstændighed, samarbejde og konflikthåndterende.

På baggrund af sine succesrige metoder i HR fik Pernille også øje på vigtigheden af et stærkt netværk, og hvordan det opbygges på forskellige platforme. Ligeledes blev det starten på tanker om iværksætteri, der i begyndelsen kunne virke afskrækkende – Men Pernille tog springet, og vil gerne fortælle andre, hvordan ideer kan gå fra overvejelser til dit eget CVR-nummer.

Se foredrag med Pernille Sandberg Bech

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  HR Rekruttering

  • Hvordan ser fremtidens rekruttering ud? Hvordan bevæger vi os fra de mere traditionelle rekrutterringssamtaler, hvor vi spørger: Er du god til at kommunikere? Er du god til mennesker? Er du god til at håndtere stressede situationer? Spørgsmål INGEN kandidater ville sige nej til. Få en indsigt i fremtidens rekrutteringsmetoder, og få konkrete værktøjer med hjem til selv at lave casebaseret rekruttering i stedet.

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  HR Generelt

  • Hvordan får du som HR plads ved bordet? Hvordan gør du dig gældende som en vigtig spiller? Hvordan udøver du forretningsorienteret HR? Hvordan sikrer du dig, at dine HR initiativer sikrer forretningens fremdrift? Hvordan er du den bedste businesspartner for resten af ledelsen? Kom og hør nogle bud og konkrete erfaringer på effektiv HR.

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  HR som fremtidens superhelte

  • HR nu og i fremtiden! HR faget er i bevægelse! Mange af de meget administrative processer og opgaver er i gang med at blive overtaget af robotter. Hvor efterlader det os i HR? Hvad bliver vores kerneprocesser? I takt med den teknologiske udvikling har HR mere og mere data tilgængeligt. Følger vi med i de nye behov, organisationerne har, giver det os i den grad mulighed for at gøre os til fremtidens superhelte i organisationerne.

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  Fremtidens arbejdsstyrke og HR’s rolle

  • Hvordan forholder du dig til fremtidens agile arbejdsstyrke? Hvordan gør du organisationen klar til at bruge freelancere? Research siger, at 40% af fremtidens arbejdsstyrke ikke vil være fastansatte, men freelancere, og at den gennemsnitlige medarbejder maksimalt er ansat i 2 år af gangen. Hør hvordan du forbereder organisationen til fremtiden og sikrer, at de rette systemer og processer er på plads til at håndtere de mere fleksible ressourcer.

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  Netværk: Your Network is your Networth!

  • Hør et foredrag fra en, der udelukkende har bygget en forretning op fra bunden ved brug af sit netværk. Hør hvordan man netværker både face to face og på de sociale medier. Forstå hvordan man gør sig selv relevant og til en, man gerne vil netværke med. Forstå hvor vigtigt det er at give, når du bygger netværk, og hvor fantastisk meget hjælp man kan få, hvis man har plejet sit netværk.

  Pernille Sandberg Bech foredrag

  Startup – getting out of the hamsterweel

  • Hør hvordan det er at komme fra en stor stilling i corporate til at sidde i iværksættersofaen og bygge en virksomhed fra bunden. Hvilke overvejelser bør du gøre dig? Er du risikovillig, er dit visitkort, dine kolleger og din frokostordning vigtig? Hør en ærlig og sårbar fortælling om, hvordan det er som 45årig at springe ud som selvstændig, og få en masse tips hvis du selv overvejer at tage springet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Pernille Sandberg Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Pernille Sandberg Bech