Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

En dybere forståelse for børn og familieforhold - uanset om I er forældre eller faggruppe

Per Schultz Joergensen børne- og familieforsker

Per Schultz Jørgensen

Børne- og familieforsker, forfatter, foredragsholder - Inspirerende, lærerige foredrag om pædagogik, familieliv, og børn.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Positive tilbagemeldinger fra både de professionelle og forældre som var meget tilfredse. Pers oplæg skabte mange refleksioner. Oplægget havde en god vekselvirkning mellem teori/forskningsresultater og praksis fortællinger, hvilket havde betydning for at alle kunne forholde sig til oplæggets indhold."

Jette Bugge Hansen - Distrikt Østerhøj Se alle referencer

Et foredrag med Per Schultz Jørgensen giver dig:

 • Per Shultz Jørgensen er en af landets mest anerkendte pædagoger og eksperter
 • Foredraget egner sig både til fagpersonale og til forældre og kombinerer teori og praksis
 • En af de mest anvendte foredragsholdere på sit område
Uforpligtende forespørgsel på Per Schultz Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Per

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Per Schultz Jørgensen er en dygtig formidler. Hans inspirerende og lærerige foredrag om pædagogik, familieliv, og børn giver plads til efterfølgende refleksioner. Foredragene er især populære hos faggrupper, men også hos forældregrupper og andre grupper, som interesserer sig for børns karakterdannelse, de nye familiemønstre, trivsel hos børn og unge, og ikke mindst det at bygge bro til et andet menneske. 

Et foredrag med Per Schultz Jørgensen giver dig:

 • Per Shultz Jørgensen er en af landets mest anerkendte pædagoger og eksperter
 • Foredraget egner sig både til fagpersonale og til forældre og kombinerer teori og praksis
 • En af de mest anvendte foredragsholdere på sit område

Per Schultz Jørgensen er en af de hyppigst anvendte foredragsholdere inden for emnerne børn og unge. Hans foredrag kombinerer teori og forskningsresultater med praktiske fortællinger og konkrete eksempler. 

Uddannet som cand.psych. og skolelærer har Per Schultz Jørgensen en bred erfaring i arbejdet med børn og unge. Han er derudover også dr. phil. Fra Københavns Universitet. Siden Børnerådets stiftelse har Per Schultz Jørgensen været medlem og i årene 1998-2001 været formand. Som professor har han været ansat på Københavns Universitet, Danmarks Pædagogiske Universitet og på Socialforskningsinstituttet. Her har Per Schultz Jørgensen blandt andet beskæftiget sig med undersøgelser af børn og unge, forholdet til deres familie, skolen, fritidsliv og ikke mindst sundhed. Per Schultz Jørgensen er børne- og familieforsker, og det har han været i en årrække.

Foruden sit virke som foredragsholder har Per Schultz Jørgensen også udgivet en række artikler og bøger om børn og familieforhold.

Se foredrag med Per Schultz Jørgensen

  Per Schultz Jørgensen foredrag

  Vi skal styrke børns karakterdannelse

  • Det er vigtigt, at vi giver børnene ansvar, for på den måde bliver de bedre til at være sociale og agere mere selvstændigt. For at kunne klare sig i en individualiseret verden, skal børn have tilegnet sig disse egenskaber.
  • Mange børn giver desværre op, de magter det simpelthen ikke. Så hvordan kan vi som voksne hjælpe børn med at blive stærkere. Det kræver både noget i opdragelsen derhjemme, men også i daginstitutionen og i skolen.
  • Et af svarene er at styrke børns karakterdannelse. Det handler om at give børnene noget at måle sig efter. Dermed kommer en mere positiv selvopfattelse, ansvarlighed, moral og selvstændighed. Kan børnene lære ansvar og vedholdenhed? Og hvad skal vi gøre som forældre – og professionelle? Per Schultz Jørgensen giver svarene i dette foredrag.

  Per Schultz Jørgensen foredrag

  Nye familiemønstre

  • Nye familiemønstre har vundet frem i vores samfund, primært grundet forældres arbejde og mulighederne for pasning i daginstitutionerne. Familierne i dag har tralvt, hvilket skaber en sårbarhed, ikke kun i hverdagen, men også når de opløses, når de voksne går hver til sit.
  • Per Schultz Jørgensen forklarer, hvordan moderne familiepolitik kan støtte denne familie. Og hvordan vi kan sikre, at børnene både bevarer en sammenhæng i deres tilværelse, men også forholdet til begge forældre.

  Per Schultz Jørgensen foredrag

  Børns trivsel i skolen

  • Langt de fleste børn trives rigtig godt i skolen. Desværre ser vi en tendens til, at en større gruppe ikke har det godt, når de er i skole, og denne gruppes alder stiger samtidig. Flere sociale forhold gør sig gældende, når vi taler om at trives i skolen. Har man gode venner, har man et godt forhold til sin lærer, og slår man til rent fagligt.
  • Derudover er en vigtig faktor baglandet, og hvorvidt børnene bliver støttet hjemmefra af sine forældre. Hvorvidt man trives i skolen eller ej har stor betydning for sundhed. Børn som ikke trives har oftere hovedpine eller ondt i maven.

  Per Schultz Jørgensen foredrag

  Broen til det andet menneske

  • Et socialt bånd skabes i nærvær og involvering, her udvikles forbundethed som venskab, fortrolighed og kærlighed. Forbundethed opstår ved at gå over broen og ind i den andens oplevede verden og bidrage til forståelsen af den.
  • Hvorfor er det så svært? Det er det, fordi vi oftest helst vil tale om os selv og glemmer at lytte og leve os ind i den andens verden, men det er vigtigt at gøre det – ikke mindst fordi kvaliteten af vores sociale bånd er afgørende for både livslængde og livskvalitet.
Per Schultz Jørgensen video

Per Schultz Jørgensen fortæller om karakterdannelse

Se foredrag med Per Schultz Jørgensen

Referencer

Per er bare en meget engageret og dygtig formidler. Vi var alle bagefter helt tændte og glade i låget. Og det har siden givet anledning til refleksion og ændringer i den måde vi møder børnene på, både i institutionen og hjemme hos forældrene

Gitte Kleis

Gullandsgården Integreret daginstitution

fagligt og alment dybt interessant - inspirerende, levende og fokuseret. levede helt op til vores forventninger.

Thor Simony

Granbohus

Det var en meget forskelligartet tilhørergruppe, så opgaven med at ramme niveauet, så alle kunne gå hjem med et udbytte, var ikke let. Per fandt dette niveau, så en køkkenassistent senere fortalte, at hun igennem Pers oplæg havde fået en handlemulighed i forhold til at tale anerkendende med børn.

Tom Andersen

Frie Børnehaver Køge / Lyngens Børnehave

Per var meget god til at fange både forældre og personale. Foredraget har affødt en diskussion om, i hvorvidt der skal arbejdes videre med forældre-sparringsgrupper i de enkelte afdelinger i dagtilbuddet

Ronny Grünewald

Sønderborg Kommune

Per Schultz Jørgensen er en meget dygtig formidler. Han er meget levende og han er i stand til at ramme medarbejderne på både det professionelle plan og det private.

Carina Holm

Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

Positive tilbagemeldinger fra både de professionelle og forældre som var meget tilfredse. Pers oplæg skabte mange refleksioner. Oplægget havde en god vekselvirkning mellem teori/ forskningsresultater og praksis fortællinger, hvilket havde betydning for at alle kunne forholde sig til oplæggets indhold.

Jette Bugge Hansen

Distrikt Østerhøj

Jeg var ikke selv med på konferencen, hvor Per holdt foredrag, men jeg har evalueret både med kollegaer og bestyrelsen bag foreningen BUM - Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland: Mange har hørt Per før, og havde en forventning om, at der nok ikke kom så meget nyt. Men alle melder tilbage at de synes det var et rigtig godt oplæg, men mange gode NYE pointer! Og en gruppe af nordjyske skoleledere var helt overvældede (positivt) af ny viden. For dem var det banebrydende information. Så Per var absolut dagens højdepunkt både for 'gamle' og nye konferencedeltagere.

Karina Nordtorp

Kulturprinsen

Veloplagt og brænder for emnet

Benedicte Engstrup

Fagligt Selskab for Gastroenterologiske Sygeplejersker

Per Schultz var god til at tilpasse oplægget til den sammenhæng, vi arbejder i. Desuden var han meget veloplagt og havde et særdeles interessant foredrag.

Mogens Baltsen

Den Lille Skole, Bagsværd

Han er så sindsyg god en fortæller, så de to timer bare forsvandt alt for hurtigt.

Mads Vilken Kruse

Holbæk Kommune, UngHolbæk

Det ramte lige præcis den bestilling vi havde givet.

Annamarie Dahlgaard

Stavtrup Dagtilbud

Per er en utrolig nærværende foredragsholder, som har en kæmpe viden som han er god til at give andre. Vi er glade for at ha haft muligheden for at høre ham.

Liselotte Keinicke Hansen

Institution Bolbro Højstrup

Det var et fantastisk foredrag vi havde med Per. Han var meget levende og nærværende, og formåede at fange både forældre og medarbejdere med sin fortælling.

Lotte Laustsen

Børnehuset Egmontgården

Yderst relevant, praksisnært og dog teoretisk velfunderet.Formidlet i absolut forståeligt og engageret form og i en personlig stil.

Anita Thye Thye

Andst Kirke og menighedsråd

Tænk, at man skal opleve en foredragsholder på 84 år, som i så høj grad brænder igennem, er så skarp i sin retorik, sit overblik og sin formidling. Jeg er dybt imponeret og ærgrer mig over, at der ikke var 500 forældre, der fik oplevelsen med.

Ketty Høj

Lundgårdskolen

Per er bare så fantastisk at høre på !

Kristine

Eventyrlandet

Per har en særlig god evne til at skabe en god og tryg stemning hos os som lytter til ham. Det er helt tydeligt at han brænder for de budskaber han kommer frem med.

Pernille Holt

Vuggestuen Smørhullet

Det var "spot on" - lige det vi havde forventet og ønsket!

Anette Thulin

Fuglsanggårdsskolen

Per var fantastisk til at tune ind på sit publikum, og tilpasse sit oplæg undervejs, så det ikke bare var interessant men også relevant viden der kom til syne. DET VAR GULD!

Marianne Bernstorff Justesen

Seden Skole

Fint foredrag. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra forældre og medarbejdere.

Hanne Vagnø Pedersen

Engelsborgskolen

Per var meget relevant og underholdende, og formåede at få alle typer af medarbejdere og forældre gjort interesserede i hans faglige vinkler.

Jacob Larsen

Nr. Uttrup Skole

Helt fantastisk. 13 ud af 13 stjerner. Vi har fået så flotte evalueringer fra vores kursusdeltagere. Så klogt, så inspirerende. Så oratorisk flot. Måden Per sætter billeder på teorier gør, at man virkelig har noget med hjem! Stor tak til Per. Og tak for at give os meget meningsfulde spørgsmål til drøftelse efter foredraget.

Lillian Andersen

Praktiklærerforeningen

Et formidabelt foredrag, lige dele til hjernen og hjertet. Hvis det var sådanne der blev forkyndt i kirkerne om søndagene var de propfyldte. Der blev klappet som var det en premiere på et kendt teater.

Anne-Mette Frederiksen

Daginstitutionen Villa Maj

Super, engageret og energifyldt. Jeg har været med til arrangere selve konferencen og nærmest egenhændigt bestemt at det skulle være PSJ, uden at have hørt ham før. Af denne årsag var jeg også ganske spændt på udfaldet, men det ramte lige i øjet - perfekt.

Emmy Drongstrup

Dansk Teknisk Lærerforening

Per talte på børnehavens forældremøde om "nye familiemønstre". Et oplæg, som var berammet til 1½ time med tid til opklarende spørgsmål. Forældre og personale var besejstrede over indhold, formidling, ligefremhed, ja, alt var helt suverænt. Tak for det.

Helle Reinhold Hansen

Børnehaven Ragnarok
Uforpligtende forespørgsel på Per Schultz Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Per Schultz Jørgensen
Per Schultz Jørgensen

5 ud af 5 stjerner

"Positive tilbagemeldinger fra både de professionelle og forældre som var meget tilfredse. Pers oplæg skabte mange refleksioner. Oplægget havde en god vekselvirkning mellem teori/forskningsresultater og praksis fortællinger, hvilket havde betydning for at alle kunne forholde sig til oplæggets indhold."

Jette Bugge Hansen - Distrikt Østerhøj Se alle referencer

Foredragsemner med Per Schultz Jørgensen