Henter Indhold ...

Per Fibæk Laursen

Professor ved Institut for uddannelse og pædagogik (DPU), Aarhus Universitet

Leder du efter et kvalificeret foredrag om undervisning og læring, om de danske skoler og om lærerrollen? I så fald er Per Fibæk Laursen et særdeles godt og anbefalelsesværdigt valg. Per Fibæk Laursen foredrag er underholdende, inspirerende og altid tilføjet den nyeste forskning. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Per Fibæk Laursen er professor i pædagogik ved DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse), Aarhus Universitet. Han er en af landets førende eksperter med hensyn til lærere og undervisning.

Udvikling af folkeskolen og uddannelse af lærere og andre professionelle er Per Fibæk Laursens primære forskningsfelt. Hans forskningsprojekter udføres i samarbejde med lærere og i tæt kontakt med praksis i skoler og på professionshøjskoler. Derudover er Per Fibæk Laursen forfatter til mange bøger, hvoraf nogle er oversat til svensk, norsk og finsk. Blandt de nyeste er ”Drop ambitionerne – og lav bedre undervisning”, ”Didaktiske ambitioner – alle elever med” og ”Didaktikhåndbogen” (redaktion sammen med Hans Jørgen Kristensen, udkommer efterår 2016).

Han har skrevet et stort antal artikler i danske og internationale tidsskrifter og blander sig i den uddannelsespolitiske og pædagogiske debat om folkeskole, læreruddannelse og universiteter.

I 2011 modtog Per Fibæk Laursen Gyldendals Læremiddelpris. Per Fibæk Laursen er uddannet som mag. art. (1975) og ph.d. (1994) i pædagogik. Han har tidligere været seminarielærer og lektor på Københavns Universitet. Siden 2003 har han været professor på DPU, Aarhus Universitet. Per Fibæk Laursen er medredaktør af Lærerbiblioteket, Hans Reitzels Forlag. Han fungerer som frivillig skoleven i Roskilde.

Foredrag med Per Fibæk Laursen egner sig især til lærere, ledere og andre professionelle, der interesserer sig for den ny skole, undervisning & læring og forholdet mellem teori og praksis i professioner.

  Per Fibæk Laursen foredrag

  Foredrag med Per Fibæk Laursen omhandler

  • Drop ambitionerne og lav bedre undervisning
  • Slut på den teknokratiske trend i pædagogikken?
  • Hvad er god undervisning?
  • Hvad er en god lærer?
  • Hvad er pointen ved professioner?
  • Forholdet mellem teori og praksis i professioner
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Per Fibæk Laursen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Per Fibæk Laursen

Foredragsemner med Per Fibæk Laursen