Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Pension

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Pension. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Pension

  • I Danmark har vi folkepension, men ikke desto mindre blev via, ikke mindst via tv-reklamer, for et par år siden udsat for en bølge af mere eller mindre velmenende råd om pensionsopsparing.
  • Men hvad ligger der egentlig i det der med at spare op til pension? Hvad er man sikret via folkepensionen og hvad må man selv stå for eller klare?
  • Foredrag om pension tager fat i disse spørgsmål og forsøger at give overblik, ikke mindst i forhold til at vælge en pensionsordning, hvilket godt kan være lidt af en jungle. Netop derfor giver det god mening, at undersøge sagen godt inden man træffer valg.