Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Din indre usikkerhed fortæller dig aldrig sandheden om, hvad du er i stand til

Patrick Larsen Foredrag

Patrick Larsen

For elever og studerende er Patrick Larsens foredrag et af de bedste udefrakommende indslag, de kan få i løbet af deres uddannelsestid.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Patrick Larsen tryllebandt vores elever i fem kvarter med sit nærværende og underholdende foredrag. Og det er vi ikke vant til, at nogen bare gør - men det gjorde Patrick!"

Jakob Rosenkilde - Hanssted Skole Se alle referencer

Et foredrag med Patrick Larsen giver dig

  • En inspirerende peptalk for de unge – der virker!
  • Et underholdende og energisk oplæg i særklasse
  • Masser af stof at reflektere over – og tage handling på

 

Uforpligtende forespørgsel på Patrick Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Patrick

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Når det kommer til at motivere unge og løfte deres tro på sig selv, er Patrick Larsen en af de bedste i landet. En helt formidabel historiefortæller og særdeles underholdende foredragsholder, der hvert år inspirerer tusindvis af elever og studerende i hele Danmark.

Reaktionerne viser tydeligt at Patrick virkelig rammer de unge: “Det var det bedste foredrag, jeg nogensinde har oplevet!” er blevet en normal tilbagemelding fra de glade elever og studerende. Det er ikke uden grund, at mange uddannelsessteder vælger at invitere Patrick tilbage igen og igen, så nye årgange får det samme motiverende fundament som de foregående.

Et foredrag med Patrick Larsen giver dig

  • En inspirerende peptalk for de unge – der virker!
  • Et underholdende og energisk oplæg i særklasse
  • Masser af stof at reflektere over – og tage handling på

 

Patrick Larsen (f. 1990) er en foredragsholder med en klar mission: Alle unge fortjener at have en fundamental sund tro på sig selv. Når man tror på sig selv, har man det med at fremkalde flere succesoplevelser, bedre relationer og en rar indre dialog – hvilket enhver ung person fortjener så meget af som muligt.

Trods sin relativt unge alder, har Patrick Larsen allerede længe arbejdet professionelt med at udvikle unges personlige og sociale kompetencer. Siden 2007 har Patrick været en fast del af True North og deres internationalt anerkendte arbejde med unge, siden 2011 som Lead Facilitator. Desuden er Patrick uddannet Master Coach. En ildsjæl, der vil give jeres elever/studerende en lærerig og underholdende oplevelse, de sent vil glemme.

Se foredrag med Patrick Larsen
Patrick Larsen foredrag

Tro på dig selv

Et foredrag som på elegant og effektiv vis supplerer hverdagens faglige undervisning.

Deltageren møder hverken kedelige PowerPoint slides, tomme floskler, avancerede fagtermer eller nedsættende “bare tag dig sammen”-retorik. Til gengæld får den unge studerende tankevækkende viden om sin hjernes naturlige reaktionsmønstre og nye perspektiver på, hvad nervøsitet er – samt hvordan hun/han undgår at lade nervøsiteten spænde ben på vejen mod sine drømme og ambitioner.

Samtidigt gøres der op med et par myter om selvkontrol, selvdisciplin og præstationer, hvilket vil løfte noget af det pres og den dårlige samvittighed, som mange studerende sommetider føler hviler så tungt.

Det hele foregår i et underholdende format med medrivende historiefortælling og et let sprog, som er til at forstå. Man sidder som ung deltager med en voksende rar fornemmelse i maven, fordi følelsen af at tro på sig selv breder sig i kroppen undervejs i foredraget. En følelse man lærer selv at forlænge.

Eleven tager hjem med en øget motivation for at tage ansvar for sit liv – både i og uden for skolen – og en realistisk tro på, at det kan lade sig gøre. Ikke mindst fordi deltageren får en håndfuld strategier, som er nemme at huske, og som hun/han efterfølgende hurtigt kan afprøve og mærke effekten af på kort sigt og nyde godt af på lang sigt.

Der er noget at grine af. Der er noget at reflektere over. Der er noget at tage handling på.

Referencer

Patrick leverede et energisk og humoristisk show med håndgribelige værktøjer til refleksion og handling hos vore nystartede kursister på hf. Med nærhed og personlige erfaringer som udgangspunkt, skabte han en dynamisk fortælling, som blev bundet sammen af centrale budskaber om motivation og selvværd – en erfaren oplægsholder, som med sit anvendelsesorienterede fokus formår at igangsætte lavpraktiske forandringer for både kursister og underviser

Gro Birkeland

VUC Vest

Rigtigt fint foredrag!

Christine Salomonnsen

EUC nordvest i Thisted

Det var en rigtig rigtig god oplevelse. Patrick får gennem humor og oplysning skabt en fantastisk stemning hos det unge publikum. Budskabet om at tage ansvar, at tage vigtige beslutninger i sit eget liv går rent ind, blandt andet gennem aktiv dialog de unge imellem. Der er ingen løftede pegefingre, men derimod en forklaring på hvorfor vi reagerer helt naturligt på udfordringer, og hvordan denne reaktion kan ændres hvis man vil. Jeg har fået udelukkende positive tilbagemeldinger fra både lærere og elever og kan varmt anbefale Patrick Larsen til alle udskolingsklasser.

Trine Steenbuch

Bellahøj Skole

Patrick Larsen er en god og engageret formidler. Han når alle i rummet, og det er første gang, jeg ser to-sprogede være interesserede hele tiden. Han er til stede, nærværende, morsom og bruger sine eksempler til at illustrere et seriøst indhold. Kursisterne kunne lide ham.

Lise Elmgaard

Skive-Viborg HF & VUC

Patrick havde virkelig god kontakt til publikum bestående af 7. klasseelever. Såvel de unge som de medfølgende lærere gav udtryk for en rigtig god oplevelse, man kunne "tage med hjem".

Assens Ungdomsskole

Mange tak for et super motiverende foredrag for vores lærerstuderende. Jeg har fået mange fine tilbagemeldinger på det! Patrick var både underholdende, nærværende, autentisk og havde flere centrale og vigtige budskaber med i indpakningen, som de studerende kan bruge til at skabe større tillid til sig selv, når de står i studielivets udfordringer.

Charlotte Høygaard Hansen

UCN

Patrick Larsen tryllebandt vores elever i fem kvarter med sit nærværende og underholdende foredrag. Og det er vi ikke vant til, at nogen bare gør - men det gjorde Patrick!

Jakob Rosenkilde

Hanssted Skole

Patrick Larsen leverede et spændende og virkelig inspirerende foredrag til 130 handelsskoleelever. Med få virkemidler fangede han eleverne i et inkluderende møde med skoledagens lektioner, elevens deltagelse og den kommende eksamensperiode. Et utrolig godt og lærerigt foredrag, der klart kan anbefales til denne målgruppe.

Hans Pedersen

Frederikshavn Handelsskole

Tusind tak for et helt igennem veltilrettelagt og inspirerende foredrag, som tryllebandt vores kursister i 1,5 time. Jeg har fået SÅ mange glade og begejstrede kommentarer efterfølgende fra både kursister og undervisere. Det har bestemt sat mange tanker i gang. Jeg sørger for at anbefale dig til alle i mit netværk. Du har så meget vigtigt på hjertet, som alle unge fortjener at høre.

Hanne Fredslund

HF & VUC Fyn Middelfart

Patrick har med humoren som virkemiddel talt om vigtigheden af at forholde sig alvorligt til, hvilket liv man ønsker. Det har han gjort for vores nye 1.g’ere og 2.g’erne, og hans foredrag var en rigtig god måde at skyde skoleåret i gang. Eleverne lyttede aktivt - afløst af grin. Absolut anbefalelsesværdigt.

Else Gade

Vejle Tekniske Gymnasium

Patrick har undervist for True North i mange år nu og han er en fantastisk underviser. Han er en levende, energifyldt og humoristisk speaker, som formår at kombinere storytelling samtidig med at han konstant engagerer sit publikum. Patrick er et sikkert kort, som kan sit håndværk. Patrick har mine varmeste anbefalinger til enhver, der gerne vil lære samtidig med at de underholdes.

Nicolai Moltke-Leth

True North

Patrick er utrolig dygtig til at kommunikere med de unge i øjenhøjde på en præcis og forståelig måde, der gør, at han er i stand til at motivere og nå alle elever. Efter min mening appellerer han bredt og virker medrivende på både de stille og de meget aktive elever og alt ind imellem. Jeg har i mine over 10 år som lærer og underviser mødt meget få, der som Patrick er i stand til ikke bare at inspirere, men rent faktisk facilitere konkrete positive forandringer i unges liv, og jeg giver hermed min varmeste anbefaling til Patrick.

Troels Aabrandt

Aabrandt Skole & Design

De elever jeg har talt med om arrangementet, har udtrykt begejstring både om budskabet og om den form det blev levet i.

Sune Jørgensen

Nyborg Gymnasium

Eleverne elskede Patricks foredrag og har bagefter snakket meget om det. Vi er så tilfredse og glade for Patricks fantastiske foredrag. Vi kan varmt anbefale Patrick til andre.

Lene Hansen

Brønderslev Gymnasium og HF
Uforpligtende forespørgsel på Patrick Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Patrick Larsen
Patrick Larsen

5 ud af 5 stjerner

"Patrick Larsen tryllebandt vores elever i fem kvarter med sit nærværende og underholdende foredrag. Og det er vi ikke vant til, at nogen bare gør - men det gjorde Patrick!"

Jakob Rosenkilde - Hanssted Skole Se alle referencer

Foredragsemner med Patrick Larsen