Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Pårørende

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Pårørende. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Pårørende

  • Pårørende er et udtryk vi bruger i forbindelse med forskellige former for krise- eller kriseagtige situationer, så som f. eks. sygdom, vold og død.
  • I den forbindelse dækker begrebet over familie og venner, typisk til en person eller personer, der er syge, har været ude for en ulykke, etc.
  • Det kan være svært at være pårørende, især i de tilfælde, hvor der er tale om alvorlig sygdom, overfald eller ligefrem død, og der kan godt være brug for krisehjælp til netop pårørende.
  • Foredrag om pårørende kan gribe fat om emnet fra mange forskellige vinkler; hvordan agerer man som pårørende, kan man få hjælp, evt. hvor?