Henter Indhold ...

Foredragsholdere om Oplevelsesøkonomi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Oplevelsesøkonomi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Oplevelsesøkonomi

    • Oplevelsesøkonomi er et andet ord for underholdning eller underholdningsindustri, dvs. der er tale om, lidt simpelt sagt, oplevelser af forskellig art, der sælges.
    • Oplagte eksempler på oplevelsesøkonomi kunne være sådan noget som turistattraktioner, koncerter, teater, sportskampe, etc.
    • Oplevelsesøkonomi kan også handle om at tilføre en vare eller en service en grad af oplevelse, således at det produkt man sælger ikke kun er selve produktet, men også den i mange tilfælde lidt mere diffuse oplevelse, der knytter sig til produktet.
    • Foredrag om oplevelsesøkonomi ser på de mange forskellige former for oplevelsesøkonomi der findes, samt på hvordan de fungerer og hvad man kan få ud af dem.