Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Opførsel

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Opførsel. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Opførsel

  • Vores opførsel ændres meget fra situation til situation – vi agerer ikke på samme måde til et vigtigt møde på arbejdspladsen som vi gør i privaten, hvor der ses fodbold i tv eller danses til fest.
  • Men hvor tit tænker vi egentlig over vores opførsel? Hvor meget sket nærmest pr. automatik? Skal man planlægge sin opførsel eller er det bedre at være sit såkaldte naturlige jeg?
  • Hvornår går et andet menneskes opførsel for vidt i en sådan grad at vi må agere? Og hvad gør vi så? Hvor meget skyldes f. eks. opdragelse eller mangel på selv samme?
  • Foredrag om opførsel ser nærmere på spørgsmål og emner som disse samt flere til.