Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Online medier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Online medier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Online medier

  • I og med internettets udbredelse gennem de seneste mange år, findes der efterhånden en helt række forskellige såkaldte online medier.
  • Der kan være tale om netversioner af eksisterende medier, f. eks. tv-stationer og aviser, men der findes også sociale netværk, som f. eks. Facebook, Twitter og MySpace.
  • Hvilke forskellige typer online medier findes, og hvordan fungerer de hver især? Kan man tale om, at vi her i det 21. århundrede, netop pga. internettet og online medierne, er ved at bevæge os væk fra et samfund kendetegnet ved massemediebaseret envejskommunikation (tv, radio, aviser i traditionel forstand) til et samfund med flervejskommunikation, ofte brugerbaseret?
  • Foredrag om online medier ser nærmere på emnet samt den slags spørgsmål og flere til.