Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Online Marketing

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Online Marketing. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Online Marketing

  • I og med at mere og mere salg er flyttet på nettet gennem de senere år, er online marketing selvsagt også blevet en vigtigere disciplin.
  • Alle og enhver kan faldbyde varer og services på det store internet, men det er let at drukne i mængden. Det gælder om at opnå synlighed, og det er i høj grad her online marketing kommer ind i billedet.
  • Hvad er forskellene på at sælge varer fra en fysisk butik og så på at sælge over nettet? Hvilke muligheder giver online marketing? Hvilke faldgruber bør man være opmærksom på?
  • Foredrag om online marketing ser nærmere på emnet og forsøger at levere svar på nogle af de mange spørgsmål.