Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Omstilling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Omstilling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om omstilling (4)

Help me choose

Om emnet: Omstilling

  • I erhvervslivet og på arbejdsmarkedet taler man i disse år fra tid til anden om begrebet omstilling, og man hører f. eks. tit, at man skal være omstillingsparat.
  • Det handler om at vi lever i en tid hvor meget ændrer sig og med forholdsvist højt tempo, måske ikke mindst pga. teknologien, der i høj grad også spiller ind på vores arbejdsliv og vilkår.
  • Hvilke fordele kan der være ved forskellige former for omstilling? Og hvilke farer? Forandring er godt, eller er det? I nogle tilfælde kan forandring og omstilling også møde modstand fra stærke vaner, og hvad gør man så?
  • Foredrag om omstilling ser nærmere på disse forhold og forsøge at give svar på sådanne spørgsmål.
Request Speaker Fees & Availability