Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Omsorg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Omsorg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Omsorg

  • At vise omsorg for andre mennesker er en del af det at være til, nogle vil sågar hævde, at vi ikke alene har pligt til det, men også er naturligt motiverede for det.
  • Er det også samfundets pligt at vise omsorg, f. eks. som en del af velfærdsstaten, når folk bliver syge, gamle eller på anden måde har brug for hjælp? Hvordan udviser samfundet omsorg?
  • Og hvad forstår vi ved et begreb som omsorgssvigt? Hvordan placeres ansvar og, endnu mere væsentligt, hvordan retter man op på de skader, der kan være opstået hos den eller de, der har oplevet omsorgssvigtet.
  • Foredrag om omsorgssvigt tager typisk fat på disse og beslægtede emner.