Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Offentlig ledelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Offentlig ledelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Offentlig ledelse

  • Der findes et væld af offentlige institutioner og det er naturligvis her den offentlige ledelse kommer ind i billedet, hvad enten der er tale om sygehuse, universiteter eller børnehaver.
  • Der findes selvsagt mange forskellige ledelsesformer også i det offentlige, afhængigt af hvad det er for opgaver, der varetages, men er der nogle elementer, der er kendetegnende for netop den offentlige ledelse?
  • Hvordan adskiller offentlige ledelse sig fra f. eks. den private? Er der noget som den private ledelse kan, men som er sværere i det offentlige? Og omvendt?
  • Foredrag om offentlig ledelse ser nærmere på emnet samt sådanne spørgsmål og mere til.