Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Offentlig kommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Offentlig kommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Offentlig kommunikation

  • Offentlig kommunikation dækker over en lang række forskellige opgaver, fra pressemeddelelser over PR til stillingsopslag og dementier.
  • Nogle af de overvejelser, man må gøre sig, drejer sig om målgrupper, om kommunikationsformer (tekst, billede, video, etc.), om brandværdier, om formål, etc.
  • Offentlig kommunikation er ikke altid en let disciplin – og med moderne kommunikationsmidler som nettet er der pludselig mange flere tangenter at spille på, mange flere overvejelser at gøre sig.
  • Foredrag om offentlig kommunikation ser nærmere på det store emne.