Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Oplev et højst tankevækkende og inspirerende foredrag om spin, kommunikation og strategi

Noa Redington foredrag

Noa Redington

Politisk kommentator og foredragsholder - Tankevækende og inspirerende foredrag om spin, kommunikation og strategi.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Noa Redington

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Der er næppe nogen, som overgår Noa Redington i disciplinen skarpe, humoristiske og anvendelige analyser af vores omverden. Det er dette særlige blik for den politiske dagsorden, som Noa også tager med sig ind i sine højst tankevækkende og inspirerende foredrag om spin, kommunikation og strategi. 

Han er tidligere særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt, men i dag arbejder Noa Redingtion som politisk kommentator Politiken og TV2 News. I sine foredrag tager han afsæt i det aktuelle politiske landskab, og leverer skarpe analyser af den danske politiske dagsorden. 

Noa Redington er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia Universitet, New York og har førhen arbejdet som redaktør på blandt andet Weekendavisen og Ugebrevet Mandag Morgen. Udover at holde foredrag, faciliterer Noa også debatter og skriver lige nu på en bog om fremtidsforskningens værdi ift. politik og journalistik. En bog, hvori Noa kan koble fremtidsforskning sammen med sin unikke baggrund og indsigt i digitalisering, politik og økonomi.

Se foredrag med Noa Redington

  Noa Redington foredrag

  Hvem vinder valget?

  • Noa Redington tager i dette aktuelle foredrag pulsen på dansk politik lige nu. Han gennemgår partiernes dagsform og hudfletter deres strategier, og han kaster sig ud i at forklare, hvad der er vigtigst for vælgerne. Særligt det som ikke kan måles. En af Danmarks skarpeste og mest erfarne politiske strateger tager dig med på en morsom, lærerig og overraskende rejse gennem den politiske jungle. Og altid med det knivskarpe fokus: Hvad betyder det for dig, din virksomhed eller organisation?

  Noa Redington foredrag

  Spinpatruljen

  • Hvordan sætter man en politisk dagsorden? Hvorfor siger Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen, som de gør? Og hvorfor er det så vigtigt at svare hurtigt og aggressivt på angreb i medierne? Aldrig har det været vigtigere at forstå og bruge medierne. Og aldrig har det været sværere. Men det er muligt. Noa har en unik baggrund fra orkanens øje i Statsministeriet og toppolitik. I et skræddersyet og aktuelt foredrag gennemgår han redskaberne i en spindoktors værktøjskasse og fortæller om sine erfaringer med at håndtere terror-angreb, personsager og en umættelig presse.

  Noa Redington foredrag

  Tryktesten

  • Tror du, at du har styr på din kommunikation og strategi? Det troede Hillary Clinton og VolksWagen også. En af Danmarks mest erfarne og tryktestede kommunikationsstrateger, tager jer under kærlig behandling. Med udgangspunkt i sine  oplevelser fra Orkanens Øje forklarer Noa hvad der sker, når verden ramler sammen. Hvad gør man når, Ekstra Bladet ringer? Holder argumenterne? Hvad er historien? Gennem en kritisk og konstruktiv on-the-spot-analyse klarlægger Noa de udfordringer i står foran, og i bliver udfordret og underholdt på samme tid.

  Noa Redington foredrag

  Efter krisen – et kig  i den politiske krystalkugle

  • Danmark er ude af krisen. Hvad kommer efter strambuks, budgetlov og arbejdsløshed? Noa Redington udpeger de fem vigtigste politiske dagsordner for de næste fem år, og hvad de betyder for dig.  Og nej – det er ikke dem, du tror!

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Noa Redington

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Noa Redington