Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.
Forfatter og foredragsholder - Tankevækkende og grænseoverskridende foredrag om fremtidens fødevarer.
Forespørg nemt på pris og datoSend os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Nina
Foredrag
Nina Askov er selvudnævnt insektambassadør. Som tidligere kok og en professionsbachelor i ernæring og sundhed har Nina Askov valgt at kaste sig over insekter som ny råvare. Hun udvikler opskrifter med insekter til gavn for den nysgerrige forbruger, der er bevidst om sit klima- og miljøaftryk. Nina er også uddannet psykoterapeut, og det har ledt hende til at forfatte en bog, hvor hun stiller et udfordrende spørgsmålstegn til den generelle opfattelse af kærlighed.
Vaner er en god ting, når de får processer til at glide nemt. Men når de begynder at udgøre en kæp i hjulet for positiv udvikling og resultater, er det tid til at gøre op med de gamle vaner og udvikle nye, der fungerer bedre for os. Nina Askov vil give bud på, hvordan du bryder med dine vaner inden for to forskellige emner; kærlighed og fødevarer.
Nina er uddannet mastercoach og psykoterapeut og i det ene foredrag, der udspringer af hendes bog “Kørekort til kærligheden” (2018), gør hun op med klicheerne og vanetænkningen omkring forelskelse og mødet med den eneste ene. De høje skilsmissestatistikker kalder på nytænkning af vores opfattelse af kærligheden. Hun introducerer en mere rationel tilgang til kærlighed baseret på indsigt i opvækstvilkår og viden om urhjernen. Begge dele kan spænde ben for os, når vi dater.
I det andet foredrag, der er baseret på hendes bog “Insekter på menuen” (2017), fortæller hun om fordelene ved at udskifte de vanlige kødproteiner med spiselige insekter. Nina er tidligere kok, har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og er kvinden bag bloggen Buglady.dk, der har til formål at oplyse om og inspirere til insektspisning – eller entomofagi. Nina har serveret mad med insekter på flere forskellige madfestivaler rundt omkring i Danmark. Men én ting er at smage insekter på en madfestival, noget andet er selv at tilberede mad med insekter. Derfor giver Nina inspiration på sin blog og i sin bog til, hvordan du kan integrere insekter i din madlavning. Vores kødforbrug har nemlig konsekvenser for både miljø, klima og sundhed, og vi har ganske enkelt ikke råd til at fortsætte som hidtil.
Se foredrag med Nina AskovNina Askov foredrag
Nina Askov foredrag
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.