Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Netværk

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Netværk. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Netværk

  • Vi lever i dag i et videns- og informationssamfund, hvor det ikke kun handler om hvad vi ved, men også, i høj grad, hvem vi kender.
  • Det at have et godt netværk betragtes som en styrke, og står man f. eks. uden arbejde, så kan netværket ofte være bedste bud på at finde en ny stilling, måske i nogle tilfælde en vigtigere brik end uddannelse og egentlige kvalifikationer.
  • Bagsiden af den medalje, der hedder netværk er nepotismen, for hvor går egentlig grænsen mellem netværk og så sådan noget som nepotisme, vennetjenester og direkte pamperi?
  • Foredrag om netværk handler om hvad netværk er for en størrelse, om fordelene og også faldgruberne ved netværk. Hvordan opbygger man, styrker og bevarer sine netværk?