Danmarks største udbyder af online foredrag

Navneskilte eller ej - derfor giver det mening at kunne se hinandens navne

Navneskilte eller ej – derfor giver det mening at kunne se hinandens navne

Tilbage til blog

19. maj 2020

Skal du afholde et kursus eller måske et større foredrag, hvor det er nødvendigt med navneskilte? Navneskilte er især gode at have, hvis der er lagt op til netværk i foredraget eller under kursets pauser. Det giver deltagerne en mulighed for at genkende hinanden og netværke endnu bedre. 

Hvis du har besluttet dig for at lave navneskilte er der nogle vigtige ting at huske på for, at det bliver en succes med navneskiltene til dit foredrag eller kursus. 

Sørg for i første omgang at have god tid sat af til at indsamle kontaktoplysninger på dine deltagere, designe, klippe og samle dine navneskilte. Er det et større arrangement, vil du også skulle bruge ekstra tid på at lægge alle navneskiltene i alfabetisk orden eller evt. efter firmanavn. Derfor er det en god idé at have en kollega eller repræsentant for kurset stående ved navneskiltene, som hjælper med at uddele dem, og som hele tiden kan have øje for, hvor mange der er mødt op, og hvor mange, der er udeblevet. 

Rent grafisk er der flere ting, som det er vigtigt at overveje. Har du brugt en tydelig font, som er nem at læse og i en størrelse, så det er nemt for de deltagende at se, hvad der står? 

Overvej også, om det er en god idé med navneskilte med nål. Nogle deltagere vil måske føle, at disse ødelægger deres tøj. De bedste navneskilte står med stor og tydelig skrift, navn og firmanavn som det mest essentielle, og er i hangers, gerne med huller i skiltet til snoren, så selve skiltet ikke hænger og vender sig rundt med bagsiden udad, og sørg for, at snorene ikke er for lange, så skiltet hænger helt nede på maven af deltagerne. Det er bedst, hvis skiltet er så tæt på øjenhøjde som muligt. 

Registrering, overblik og genkendelse

Navneskiltene giver i øvrigt et nemt overblik over, hvem der er dukket op og hvem/hvor mange, der mangler. Det er rart ikke at skulle stå og fedte med en gæsteliste, men i stedet bare at tage udgangspunkt i navneskiltene. Hvis man er på et stort konferencehotel med flere forskellige møder, er det rart for kursusledere at kunne spotte dem, der hører med til ens eget arrangement – det kan man, hvis man har karakteristiske navneskilte, og folk har dem på vel at mærke.

Til et kursus skal folk også ofte sidde sammen en hel dag + spise sammen. Hvis man kommer fra mange forskellige arbejdspladser, kan det være rart med navneskiltene, så man har en mulighed for at blive mindet om både sine medkursisters navne, og hvor de kommer fra. Det samme er tilfældet ved gruppearbejde

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.