Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Narkotika

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Narkotika. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Narkotika

  • Foredrag om misbrug og narkotika finder du her. Narkotika er et euforiserende stof, der ofte kan give brugeren en midlertidig lykkefølelse, men samtidig er det uhyre vanedannede og farligt.
  • Misbrug kan antage en lang række former med mange forskellige genstande som fokus for misbruget. En af de mest almindelige former for misbrug er euforiserende stoffer og alkohol. Narkotika og misbruget af narkotika rammer en væsentlig del af befolkningen – fra ung til gammel.
  • Foredrag om misbrug og narkotika kan være velegnede til foreninger, der beskæftiger sig med det – både for misbrugere men også for pårørende. Foredrag om misbrug og narkotika kan blandt andet være en personlig fortælling – eksempelvis af en tidligere misbruger eller af en pårørende. Men det kan også være en ekspert på området, der kan fortælle, hvordan det påvirker kroppen.