Henter Indhold ...

Nanna Muusmann

Sekretariatschef i Vollsmose Sekretariatet og foredragsholder

Gennem inspirerende foredrag deler Nanna Muusmann ud af sine mange erfaringer inden for organisationsudvikling, foreningsudvikling, integration og børn og unge. Nanna har bidraget til bøger, mindre udgivelser, afholdt konferencer, kurser og temadage gennem mange år, og hun er en topengageret og energisk foredragsholder inden for sine felter.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Til daglig er Nanna Muusmann sekretariatschef i Vollsmose Sekretariatet, som er den udøvende organisation i et offentligt privat partnerskab mellem Odense Kommune, boligorganisationerne samt beboerrepræsentanter fra Vollsmose. Med et strategisk mål om at forandre Vollsmose fra et særligt udsat boligområde til en bydel i Odense arbejder Vollsmose Sekretariatet med samskabende processer inden for byudvikling, erhvervsudvikling og boligsocial udvikling.

Gennem en årrække har Nanna Muusmann været leder, konsulent og udvikler i forhold til organisationsforandringer og udviklingstiltag – særligt med henblik på børn og unge og integration. Hun har arbejdet med kommuner og foreninger og har solide erfaringer fra de overordnede politiske, strategiske niveau til det praktiske niveau. Desuden står Nanna Muusmann bag bøgerne ”Unge stemmer. Nyt engagement i politik og samfund”, ”Hold kæft og svar igen. En antologi om unge og ansvar” og “Problemet med venner…”.

De skarpe og tankevækkende Nanna Muusmann foredrag er især eftertragtede hos foreninger, skoler, uddannelses- og ungdomsinstitutioner, kommuner og oplysningsforbund.

  Nanna Muusmann foredrag

  Foreningsengagement og frivillighed

  • Foredrag for foreninger.
  • Foredraget er spækket med sjove og sigende eksempler fra det veletablerede foreningsliv såvel som nye og skæve foreningsformer.
  • Foredragets temaer er: unge og nye kræfter i foreningerne, generationsskifte i bestyrelse og udvalg, oreningskultur og forandring, tradition og fornyelse, pleje af frivillige og medlemmer, rekruttering af ildsjæle til bestyrelse og udvalg mv.

  Nanna Muusmann foredrag

  Unge, ansvar og demokrati

  • Foredrag for skoler, uddannelsesinstitutioner, klubber og foreninger samt forældregrupper.
  • Foredraget drejer sig om aktuelle ungetendenser og unges aktive deltagelse i deres eget liv, skolen, uddannelse, familiens liv, foreninger, bestyrelser, elevråd, ungdomsråd, lokale og internationale projekter.
  • Foredraget er spækket med eksempler fra praksis og helt aktuelle udfordringer i klubber, foreninger og skoler: ”Vi planlægger en fest sammen med de unge – og så kommer de ikke selv! Hvad skete der lige?”

  Nanna Muusmann foredrag

  Unge og betydningsfulde voksne

  • Foredrag for skoler, uddannelsesinstitutioner, klubber og foreninger samt forældregrupper. Det henvender sig til lærere, vejledere, pædagoger, klubfolk, socialrådgivere og til frivillige i foreningerne, som arbejder med større børn og unge, og giver anledning til at reflektere over gængse forståelser for unge, egen faglighed og nye måder at handle på.
  • Hvordan opbygger vi relationer til unge? Hvordan fastholder vi unge? Vi gør alt, hvad de unge ønsker og alligevel gør de noget andet, end vi forventede! Hvad efterspørger unge? Hvordan sælger vi vores ungetilbud?
  • Foredrag om aktuelle ungetendenser og behovet for rigtig nærværende, autentiske rammer.

  Nanna Muusmann foredrag

  Integration og brobygning

  • Foredrag for arbejdspladser, jobcentre, sprogskoler, skoler, uddannelsesinstitutioner, klubber og foreninger og andre organisationer, der arbejder med integration af etniske minoriteter
  • Foredraget drejer sig om alt det, vi tror vi gør rigtigt. Spørgsmålet er, om vi gør?
  • Hvad er der brug for, når etniske minoriteter, der står uden for arbejdsmarkedet skal understøttes i en vej med uddannelse og job? Hvad er der brug for, når man gerne vil have en rummelig ramme men stadig holde fast i de gældende normer og værdier?
  • Der kan tilrettelægges særlige foredrag og temadage om flygtningebørn og -unge og integration, hvor Nanna Muusmann sammen med pædagog og stud. cand. pæd. i pædagogisk antropologi Jim Sjørslev Christensen holder oplæg og workshops.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Nanna Muusmann

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Nanna Muusmann

Foredragsemner med Nanna Muusmann