Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Moderskab

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Moderskab. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Moderskab

  • Det er noget helt specielt at få børn; mange beskriver det som det største i tilværelsen, og således indtager moderskab naturligvis en helt speciel rolle.
  • Allerede inden der dukker børn op, er moderskabet for så vidt i gang, i og med graviditetsperioden. Herefter følger opdragelsen og alt hvad der har med denne at gøre.
  • Hvad vil det sige at være en god mor, hvilken rolle spiller moderskab i en kvindes liv, i forhold til den personlige identitet såvel som i relation til sådan noget som job, uddannelse, etc.?
  • Foredrag om moderskab ser nærmere på emnet og forsøger at byde ind med nogle svar.