Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Mode

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mode. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mode

  • Moden skifter, men den vedbliver med at fange vor interesse, sæson efter sæson, hvad enten der er tale om vilde kollektioner fra overdrevet i Paris og New York eller dette års farve når vi skal på jagt efter ny vinterfrakke.
  • Men modebegreber er ikke kun noget man finder indenfor beklædningsindustrien. Også musikindustrien er f. eks. fuld af modeluner, og det samme gør sig gældende hvad angår f. eks. computerspil, film eller mobiltelefoni.
  • Er det muligt at forudsige moden? Nogle hævder at moden er cyklisk og at det, der var på mode engang vil blive moderne igen. Er det korrekt?
  • Foredrag om mode handler om alle disse spørgsmål og aspekter, for moden kan både være kunstnerisk og kommerciel, og under alle omstændigheder kan den være svær at slippe uden om.