Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Michael Meyerheim

Journalist og tv-vært

Leder du efter en foredragsholder eller ordstyrer, der kombinerer god underholdning med en stor indsigt og som samtidig er et kendt ansigt, så er Michael Meyerheim et rigtig godt bud. Hør historierne fra en mand, der har været i medierne igennem de sidste 25 år.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

De fleste danskere kender nok Michael Meyerheim for sine mange tv-værtsroller gennem årene. Han har blandt andet været vært på blandt andet Eleva2ren, Meyerheim After Eight, Go’morgen Danmark, Spørg Charlie og Talkshowet Meyerheim. I 2010 modtog han tv-branchens ærespris og i dag deler Michael Meyerheim foredrag ud af sjove anekdoter og erfaringer fra de mange år i branchen. 

Michael Meyerheim startede karrieren som skrivende journalist for Frederiksborg Amts Avis og siden for Politiken fra 1973-1988, hvor han i 4 år også var USA-korrespondent. Derudover har han også har beskæftiget sig med sport, universitetsforhold og lægevidenskab. I 1996 var Michael Meyerheim desuden med til at starte Skandinavisk Film Kompagni, som senere blev solgt til JP Politikens Hus.

Allerede fra kanalens opstart i 1988 blev Michael Meyerheim vært på TV2. Han var den første vært på et gameshow i Danmark, Lykkehjulet, og siden lancerede han nye genrer som talkshows og morgen-tv.

    Michael Meyerheim foredrag

    Om at være sig selv – og om at være mig

    • I dette underholdende og inspirerende foredrag fortæller Michael Meyerheim om sine værdier og sin grundlæggende indstilling til tilværelsen. Både om at  om at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget. Han giver et sjældent indblik i, hvad det vil sige at være tv-vært og frem for alt om det sjove i tilværelsen, illustreret gennem hans arbejde i tv med Spørg Charlie, hans samarbejde på morgen tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge.
    • Michael Meyerheim beretter også om ikke at være født selvsikker, og forholder sig med et glimt i øjet til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Michael Meyerheim

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Michael Meyerheim

Foredragsemner med Michael Meyerheim