Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Unge, uddannelse og teknologi

Merete Riisager

Merete Riisager

Cand.mag. i Pædagogik og tidligere undervisningsminister. Foredrag der stiller skarpt på samfundets vilkår for uddannelse og unge.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Merete Riisager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Merete Riisager har de sidste ti år sat sit aftryk på debatten om skole, børn, familie og samfund. Hun bruger erfaringerne fra både det private erhvervsliv og det politiske liv til at dykke ned i nogle af de vigtige emner i tiden. Foredragene er både underholdende og udfordrende, og publikum inviteres til at deltage i samtalen.

Et foredrag med Merete Riisager giver dig:

 • Masser af publikuminddragelse og mulighed for debat
 • Oplysning og bredspektret indsigt fra en foredragsholder med erfaring fra såvel den politiske scene som erhvervslivet
 • Et underholdende og tankevækkende foredrag, hvor publikum udfordres på holdninger og refleksioner

Merete Riisager er tidligere undervisningsminister (2016-2019), medlem af Folketinget for Liberal Alliance (2011-2019), cand. mag. i Pædagogik og tidligere programkoordinator hos LEGO og manager hos PricewaterhouseCoopers. I årene 2003-2011 arbejdede hun med uddannelsesplanlægning, analyse samt rådgivning af store virksomheder inden for Learning and Change. Hun arbejder i dag inden for teknologisk infrastruktur, uddannelse og ungdomskultur og skriver fast for Berlingske.

Som publikum til Merete Riisagers foredrag inviterer hun dig til en debat om for eksempel: ”Hvorfor farer alt for mange unge vild i tilværelsen – og hvad kan de voksne gøre for at hjælpe dem? ”, ”Skal vi for alt i verden hælde mere digitalisering ind i skoler og uddannelser – og hvordan lærer vi at skelne skidt fra kanel? ” eller ”Hvorfor griber kvinder ikke ud efter magten, og hvad kan vi gøre for dem, der gerne vil det?”

Glæd dig til et foredrag, hvor du får mulighed for at reflektere over nogle af vores tids problematiker inden for unge og uddannelse.

Se foredrag med Merete Riisager
Merete Riisager foredrag

Selvbyggerbørn

 • I dette foredrag taler tidligere undervisningsminister og cand. mag. pæd. Merete Riisager med udgangspunkt i sin debatbog ”Selvbyggerbørn” om den stigende psykiske mistrivsel blandt børn og unge.
 • Mange børn og unge rammes af ensomhed, stress og fortvivlelse, som hun mener skyldes, at hendes egen generation af forældre har ladt deres børn i stikken i drømmen om det perfekte liv. De beskyttes for ikke at begå fejl, hvilket efterlader dem i en illusion af deres perfekte faglige, menneskelige og sociale kompetencer, mens de overlades til at opdrage sig selv.
 • Hør i dette oplysende og debatskabende foredrag Merete Riisagers tankevækkende perspektiver på årsagen til børn og unges stigende mistrivsel, hvor hun også kommer med sine bud på, hvordan vi støtter dem til at turde at begå fej og ruster dem til både med- og modgang.
Merete Riisager foredrag

De ulykkelige unge – hvordan vi glemte at opdrage en generation med kærlige krav og klare rammer

 • Børn og unge vokser op under gunstige vilkår, når vi ser på velstand og muligheder i livet. Alligevel rammes mange af ensomhed, angst og fortvivlelse. Hvorfor?
 • Mens de voksne leder efter hurtige svar, glider de unge ud på dybt vand i et eksistentielt tomrum. Måske har vi både glemt at give dem den opdragelse og den dannelse, der kan give dem et fundament at stå på samt friheden til at afprøve egne kræfter i det tempo, der passer til deres egen alder. Skytset rettes mod alle vi voksne, der må tage myndighedsrolle på os for at hjælpe de unge.
Merete Riisager foredrag

Digitalisering i uddannelserne – sluk for den digitale støj, og tænd for teknologiforståelsen

 • For få år siden kunne vi ikke få digitalisering og iPads nok, nu er vi ikke længere så sikre. Teknologi i undervisningen er både en foræring og en forbandelse, for hvornår bidrager det til at gøre undervisningen bedre, og hvornår er det bare støj på linjen?
 • Dette foredrag er til skoler, kommuner, forældre og interesseorganisationer, der gerne vil lære at finde vej i alt det nye, der i disse år vælter ind i skolen af digitale værktøjer og infrastruktur. Foredraget introducerer til det digitale landskab og giver værktøjer til, hvordan man rydder op på de digitale udbudshylder og går efter det, man har gavn af.
Merete Riisager foredrag

Grib magten og mulighederne – en kærlig opsang til tidens kvinder

 • Alle ønsker tilsyneladende flere kvinder i toppen, men hvorfor er der stadig så få af dem? Lad os tage et opgør med myterne og se på, hvordan kvinder faktisk vælger. Hvis vi rent faktisk vil have flere kvinder til at gå efter guldet, hvad skal der så til? I Danmark vælger mange kvinder at arbejde i den offentlige sektor, mens mændene i højere grad går efter jobs i den private sektor. Der findes ikke rigtige og forkerte livsvalg, men hvis man vil have flere kvinder til at række hånden op, må man også prikke til, hvorfor de vælger, som de gør.
 • Foredraget er en kærlig opsang til de dygtige kvinder, der siger, de gerne vil magten, men som ikke griber ud efter den, når det gælder.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Merete Riisager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Merete Riisager