Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Mentalitet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mentalitet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mentalitet

  • Mentalitet er et begreb, der dækker over sådan noget som indstilling, vilje og gå-på-mod. Indstilling er således ikke i første omgang et spørgsmål om egentlige evner og kvalifikationer i traditionel forstand.
  • Man taler f. eks. nogle gange om mentalitet i forhold til sportspræstationer eller andre krævende former for arbejde, hvor mentaliteten kan være det, der gør forskellen på succes og fiasko.
  • Hvad er mentalitet egentlig for en størrelse, og hvordan kan man arbejde med den, således at man arbejder i retning af en bedre mentalitet?
  • Foredrag om mentalitet ser nærmere på emnet såvel som den slags spørgsmål.