Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Meditation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Meditation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om meditation (1)

Help me choose

Om emnet: Meditation

  • Hvad vil det sige at meditere, og er det noget alle kan lære? Meditation bruges indenfor en lang række forskellige områder, i østens religioner og kampkunst såvel som hos new age-interesserede og sportsfolk. Og også i erhvervslivet.
  • Der findes flere forskellige former for meditation, men typisk handler meditation om at gå ind i sig selv, bl.a. for at styrke fokus og koncentration.
  • Foredrag om meditation kan både handle om hvad meditation egentlig er for en størrelse og hvordan den kan anvendes, men også byde på specifikke teknikker og metoder, værktøjer og strategier.
  • Hvis du lider af stress eller manglende fokus, af nervøsitet eller lavt selvværd, så kan meditation måske være et nyttigt værktøj.
Request Speaker Fees & Availability