Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Markedsføring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Markedsføring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Markedsføring

  • Du har en god idé, et godt produkt, et arrangement eller måske ligefrem et brand, men hvordan får du budskabet ud til folk?
  • Dine idéer og ambitioner kan være nok så gode, men hvis ingen ved at din nye tandpasta er på gaden eller at den koncert, du arrangerer er om en måned, så er der desværre en risiko for at begge dele kommer til at føre en tilværelse i glemslens skyggeland.
  • Foredrag om markedsføring handler om hvordan man kommunikerer sine idéer og produkter ud til folk, ofte med henblik på salg af den ene eller den anden slags.
  • Det siges, at med den rette markedsføring kan man sælge alt. Det er nok en sandhed med modifikationer, men der kan næppe herske tvivl om at markedsføring er af afgørende betydning i rigtig mange tilfælde, ikke mindst i et informationssamfund som det vi lever i.