Henter Indhold ...

Mark Patterson

Business-speaker. Strategi. Netværk. Innovation.

Din organisation trænger til et salgsmæssigt, strategisk og innovativt løft! Dansk-Britiske Mark Patterson er en international foredragsholder, der stiller knivskarpt på de elementer der udgør vækstpotentialet i en virksomhed. Han udfordrer organisationer og virksomheders vanetænkning og inspirerer medarbejdere, ledere og konferencedeltagere til at gøre noget, i stedet for bare at tale om det. Med sin provokerende og humoristiske stil, engagerer Mark Patterson deltagerne og skaber et interaktivt rum, hvor floskler, vaner og passivitet ikke får et ben til jorden. Længere.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Mark Patterson har udviklet en lang række undervisningsprogrammer i netværk, strategi og innovation for sine kunder i internationale virksomheder inden for industri, handel, service, finans og tech. Network Academy®-programmet, og The Network Code™ er siden 2004 blevet benyttet af flere end 10000 politikere, ambassadører, ministre, ledere og nøglepersoner fra virksomheder over hele Europa. 

Foruden at have grundlagt virksomheden Network Academy sidder Mark Patterson i en række virksomhedsbestyrelser og gæsteforelæser ofte på internationale universiteter og business schools. Han taler og faciliterer til konferencer, kick-offs, strategimøder, kundearrangementer etc.

Et Mark Patterson foredrag kan tilpasses i både indhold og længde, afhængig af den enkelte virksomheds udfordringer, og Mark stiller gerne op til en præcis briefing forud for foredraget. Mark Patterson er en rutineret foredragsholder, der uddanner, provokerer og inspirerer sit publikum på flydende engelsk, dansk og svensk.

  Mark Patterson foredrag

  THE NETWORK CODE™

  • 10 overraskende faktorer der vil ændre dit (erhvervs)liv!
  • Evnen til at skabe personlige relationer og netværk er væsentligt for de fleste virksomheder, og opgaven med at tiltrække, fastholde og udvikle kunder og interne relationer er afgørende for vækst. Hvad enten det gælder salg, talentudvikling, lederudvikling er netværk altafgørende for at lykkes.
  • Der er et præcist sammenhæng mellem personer, der er gode til at skabe netværk, og den vækst de skaber for deres virksomhed. Nogle har det medfødt. Vi andre kan heldigvis lære noget af, hvad netværk egentlig er, og hvordan man på kort tid skaber store resultater ved at supplere indsatsen med en strategisk tilgang til netværk.
  • Få virksomheder har professionaliseret og endnu færre har en strategi for opbygning af strategiske netværk. I foredraget afsløres 10 overraskende faktorer, der afgør om virksomheder og personer lykkes med at skabe de kritiske relationer, og giver værktøjer til, hvordan man kan udfolde sit personlige og kommercielle potentiale.
  • Foredraget inspirerer, give viden tips & tricks til at skabe vækst med helt nye værktøjer og metoder.
  • Målgruppen er virksomheder, organisationer og konferencearrangører, hvor ledelse, medarbejdere, talenter, sælgere eller kunder ønsker viden, inspiration og konkrete værktøjer til at skabe bedre resultater. Nu.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mark Patterson

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mark Patterson

Foredragsemner med Mark Patterson