Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Marie Steenberger

Forfatter, madsociolog og ernæringsekspert på TV2

Marie Steenberger er en yderst populær foredragsholder inden for sundhed. Hun fodrer hverken sit publikum med sundhedsmoral eller løftede pegefingre, men anerkender at sundhed er svært i praksis og giver i sit foredrag konkrete tips til, hvordan vi kan bryde vores dårlige sundhedsvaner.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Marie Steenberger er forfatter til fire bøger om sundhed og vægttab og er fast ernæringsekspert og madmentor på Go´morgen Danmark på Tv2, og så skriver hun artikler og blogger for flere store danske magasiner. Marie ejer uddannelsen Madmentor™ sammen med coach Sofia Manning, der er en specialist-uddannelse for folk, der gerne vil arbejde med psykologien bag sundhed. 

For Marie Steenberger er sundhed andet end kostvejledning og kostplaner. Hun har i mere end ét årti arbejdet med spiseadfærd i forbindelse med blandt andet overvægt og overspisning. Hun kalder sin tilgang til sundhed “intuitiv sundhed”, der er en naturlig måde at regulere indtaget af mad på, hvor man sætter sig selv fri af endeløse restriktioner og kostråd og i stedet bruger kroppen som pejlemærke til en sund vægt.

Marie Steenberger har en baggrund i Human ernæring hos Suhrs. Hun har desuden studeret kommunikation og madsociologi i England og er uddannet Integrative Coach ved FIIC, USA.

  Marie Steenberger foredrag

  Sundhed uden kamp

  • I foredraget Sundhed uden kamp fortæller Marie Steenberger, hvorfor det er så pokkers svært at leve sundt i en travl hverdag.
  • Marie Steenberger giver publikum et sjældent indblik i de mekanismer, der får det moderne menneske til at føre en usund livsstil. Med humoristiske eksempler fra sit eget liv og fra egen praksis fortæller hun om, hvad det vil sige at livet står i vejen for sundheden. Marie fører an og viser en ny vej til sundhed hvor alle kan være med.
  • I foredraget går Marie i dybden med 4 principper til sundhed, der hjælper publikum til at mestre hverdagens finurlige udfordringer.
  • Med hjem fra foredraget får publikum værktøjer til at:

  1. Spise når de føler ægte sult og stoppe, når de er tilpas mætte og ikke overmætte.

  2. Håndtere følelser og tanker på andre måder, end ved at spise.

  3. Tillade sig selv at spise alt slags mad uden restriktioner.

  4. Spise varieret, groft og med masser af grøntsager uden at det kræver en masse tid og penge.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Marie Steenberger

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Marie Steenberger

Foredragsemner med Marie Steenberger