Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Manipulation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Manipulation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Manipulation

  • Manipulation handler om at få andre mennesker til at gøre noget eller indtage en bestemt position, som de måske i virkeligheden dybest set ikke har lyst til.
  • Der findes mange former for manipulation, fra den personlige samtale og til den velsmurte propagandamaskine, hvor en hel nation kan være målgruppen.
  • Hvordan fungerer manipulation, og hvordan opdager man f. eks. hvis man bliver udsat for manipulation? Og hvad kan man, i så fald, gøre?
  • Foredrag om manipulation vil ofte behandle den slags spørgsmål og relaterede emner.