Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Maiken Juul

Cand.scient. og ekspert i Tankestyring

Tankestyring hjælper i forhold til motivation, trivsel, kommunikation og personlig udvikling. Maiken Juul fortæller i sine tankevækkende foredrag, hvordan man selv kan udvikle og præge sine tanker. Hun er en levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Med sine øjenåbnende foredrag giver Maiken Juul sine tilhørere konkrete værktøjer, vilje og lyst til forandring. Der er lagt op til både et fagligt, underholdende og lærerigt indspark, som giver deltagerne lyst til at arbejde med deres egen tankestyring.

Oprindeligt har Maiken en baggrund som cand.scient. i Human Ernæring og har i en årrække arbejdet i fødevareindustrien inden for områder som videnskabelig rådgivning og produktsikkerhed. I skrivende stund har Maiken haft ca. 23 forskellige jobs, alt fra fødevareproduktion på cafe og kantiner til fabrik, virksomhedskonsulent på jobcenter og har som følge deraf forståelse for mange forskellige branchers vilkår.

Maiken er meget passioneret for emnet, fordi hun selv har oplevet at have en meget destruktiv indre dialog, men da hun fandt værktøjet til at vende det, fandt hun også værktøjet til meget mere, og hun har nu fundet sin rette hylde i at formidle dette. På elegant vis formår et Maiken Juul foredrag at genskabe og formidle en række psykologiske værktøjer på en genkendelig og brugbar facon, som alle kan drage nytte af.

Alle Maikens Juuls foredrag kan også afholdes som workshop, hele og halve kursusdage samt på engelsk.

  Maiken Juul foredrag

  Den ubekymrede medarbejder

  • Forandringer, stress, konflikter og andres underlige adfærd er desværre en del af hverdagen på langt de fleste arbejdspladser. Udover de problemstillinger, de nævnte begreber medfører, bliver de tilknyttede bekymringer ofte en unødvendig faktor i sig selv. Konsekvensen bliver, at det hele tynger og tager tid og energi fra det,  som vi egentlig hellere vil bruge vores (arbejds)liv på.
  • Det handler ikke bare om at “tænke positivt” eller blive fri for  bekymringer, for de er selvfølgelig meget virkelige. Men det handler om evnen til at være konstruktiv og håndtere udfordringerne i en tid, hvor der netop er brug for, at man har ro i hovedet.
  • Forfatter og foredragsholder, Maiken Juul, har fundet de værktøjer, der skal til i begrebet indre dialog, der handler om at slippe grublerierne  og tale pænt til sig selv.
  • For når vi slipper de drænende og destruktive tanker, frigiver vi plads,  så vi kan blive konstruktive i stedet. Det er selvfølgelig godt for både  trivsel og samarbejde, da tilgangen giver et fælles fodslag i hverdagen.
  • Maiken taler levende og frit fra leveren med stor indsigt – blandt andet ud fra tankerne, der ligger bag hendes nye bog: “Styr på tankerne”.

  Maiken Juul foredrag

  Fem trin til ro i hovedet – styr tankerne og styrk samarbejdsevnen, trivslen og det personlige ansvar

  • For at kunne kommunikere optimalt med andre mennesker er det afgørende, at vi kan kommunikere ordentligt med os selv. Det er desværre et overset faktum på danske arbejdspladser, og konsekvensen er, at der er rod i vores vigtigste arbejdsredskab – hovedet. Det medfører igen sandsynligheden for irritation, magtesløshed, vrede og benhård brok og i sidste ende dårligt arbejdsmiljø og dårligere resultater.
  • Der er nemlig ikke kun én stemme i hovedet, men to, som igen hopper rundt i forskellige roller og hele tiden kæmper om at få lov til at tage rattet. Heldigvis kan vi gøre noget ved det, og gennem viden, personlige erfaringer og konkrete værktøjer efterlader Maiken Juul forsamlingen med smil på læben, samt motivation og redskaber til at have den sunde indre dialog, der er en betingelse for en konstruktiv dialog mellem mennesker.
  • Udover de klare gevinster for organisationen, er det også meget for den enkelte at hente. Der bliver kort sagt mere selvværd og langt færre aftener, hvor man ligger og stirrer i loftet for at hitte ud af det hele. Maiken Juul giver alle en let tilgængelig amagerhylde, hvor tanker, følelser og indtryk får deres rette og overskuelige plads.

  Maiken Juul foredrag

  Selvværd og robusthed

  • Det er svært at være ung, når man står i en forvirrende tid, hvor der skal tages mange vigtige valg. Hormonerne raser, tankerne står i kø, humøret svinger, de voksne stiller krav og man står på skillevejen mellem at være barn og voksen. Konsekvenserne kan være søvnløshed, udfordrende relationer, flere konflikter og svære vilkår for både selvværdet og selvtilliden. Desværre ender mange med at tage de forkerte valg som følge heraf. Heldigvis behøver det ikke være så svært.
  • Maiken Juul kender alt til disse besværlige år og vil i dag ønske, at hun dengang havde vist, at der var en lettere måde at forstå det hele på. I stedet for at have tyve stemmer, der skriger i kor, giver hun unge et værktøj, der reducerer de mange stemmer til to: Det indre barn og den indre voksen.
  • Det hjælper den enkelte unge med at svare på spørgsmål som: Hvad er rigtige og forkerte valg? Hvem er jeg? Hvad vil jeg?
  • Maiken taler direkte til de unge uden omsvøb og bruger i høj grad selv sinde egne erfaringer. Hendes konkrete værktøjer kommer til at gøre en forskel for den enkelte, da de er lette at overføre til hverdagen.
  • Foredraget er målrettet til børn og unge, men kan også målrettes til personale der arbejder med børn og unge – og til forældre.

  Maiken Juul foredrag

  Få mere robuste børn uden at miste din stemme eller dig selv

  • Vi ved jo godt, at der er to poler i dagligdagen med børn: Hidsigproppen og supercurleren. Ingen af de to hjælper børnene på vej, men alligevel ender vi der af og til. Vi gør alt i den bedste mening, men hidsigproppen fanges af gamle historier, travlhed og god gammeldags frustration. Det kan mærkes på det slidte stemmebånd, når man kommer hjem.  Supercurleren tror på, at intet gør barnet ondt, hvis man bare ofrer sig for det eller skjuler realiteternes verden. Konsekvensen er bare, at man går på for mange kompromiser og gør børnene en bjørnetjeneste, hvor de får et urealistisk perspektiv fremover og først hører om det, når de stiller op til X-faktor ti år senere.
  • Med sine konkrete værktøjer fra den indre dialog giver Maiken Juul personalet et fælles fodslag, så alle lettere finder den rette balance mellem polerne i det daglige. Resultatet bliver mere robuste børn, der lettere kan håndtere konflikter, udfordringer og anden modgang. Således bliver det lettere at forstå barnet – og endda også forældrene.
  • Foredraget kan målrettes til personale der arbejder med børn og unge – og til forældre.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Maiken Juul

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Maiken Juul

Foredragsemner med Maiken Juul