Henter Indhold ...

Mads Faurholt

International serieiværksætter med en lang række succesfulde start ups bag sig og bestsellerforfatter

Mads Faurholt er en af Danmark mest kendte og profilerede iværksættere. Han har startet mere end 20 virksomheder med tusindvis af ansatte og holdt flere hundrede foredrag på internationalt plan. Baseret på egne erfaringer leverer Mads Faurholt et skarpt foredrag med den nyeste viden om de kommercielle udfordringer virksomheder står over for i dag.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Mads Faurholt har en unik sans for iværksætteri samt for at spotte og udvikle kommercielle muligheder. Få i hans populære foredrag indsigt i de værdifulde erfaringer Mads har gjort i forbindelse med sine mange start ups. Bliv opdateret med den nyeste business viden i foredraget, leveret i øjenhøjde med målgruppen, som særligt tæller virksomheder, offentlige organisationer, brancheforeninger og uddannelsesinstitutioner.

 

Et foredrag med Mads Faurholt giver dig:

 • Konkrete råd fra en serieiværksætter med fingeren på pulsen og en unik evne til at skabe kommercielle succeser.
 • Do’s and don’ts inden for aktuelle kommercielle emner med udgangspunkt i konkrete cases fra Mads Faurholts egne start ups.
 • Mads Faurholt er en af Danmarks mest kendte og profilerede serieiværksættere og er oplagt at hyre til arrangementer, hvor kendisfaktor er vigtigt.

Foruden at være en succesfuld international iværksætter er Mads Faurholt den ene af forfatterne bag bestselleren og iværksætterhåndbogen ”Iværksætter – hvad vi lærte af at starte 30 virksomheder” fra 2017. Den blev skrevet i samarbejde med Lars Tvede, en anden kendt iværksætter. Her har de samlet alle deres bedste erfaringer og gode råd til, hvordan man skaber en kommerciel succes. Samtidig kommer de ind på, hvad de kunne have gjort anderledes, og hvad de har lært af deres fejltrin.

Mads Faurholt startede allerede som 11 årig med at handle aktier. Hans interesse for profilmaksimering og for at drive små projekter til store succeser startede hurtigt derefter. Siden har han startet virksomheder inden for en lang række brancher, fra teknologi, finansielle ydelser, marketing, HR, fødevarer og uddannelse, og alle med store investorer som Goldman Sachs, Aliaba, Peter Thiel og World Bank i ryggen. Foruden sit investeringsholdingselskab Nova Founders Capital, er han i dag indblandet i ca. 30 virksomheder, enten som stifter, aktionær eller bestyrelsesmedlem.

Efter sin bachelor fra Copenhagen Business School og sin MBA fra Massachusets Institute of Technology, startede Mads Faurholt sin karriere som managementkonsulent hos McKinsey i Schweiz allerede som 23 årig. Efter tiden hos McKinsey rykkede han til Asien. Han blev chef for et par hundrede mennesker i Groupon, som han i sin tid vækstede til 3000 medarbejdere og ifølge Forbes blev Groupon den hurtigst voksende virksomhed til dato. Inden han kastede sig over iværksætteriet, var Mads Faurholt i tiden efter Groupon Global Partner i tyske Rocket Internet.

Mads Faurholt kan dække en lang række business relaterede emner. Fælles for dem alle er, at han tager udgangspunkt i konkrete cases. Han er dygtig til at tilpasse foredraget til den målgruppe han taler til, hvad enten det er en række topledere eller handelsskoleelever.

  Mads Faurholts foredrag tager udgangspunkt i følgende emner:

  • Iværksætteri
  • Ledelse
  • Innovation og tech (inden for brancher som finansiering, forsikring, logistik m.fl.)
  • Uddannelse og karriere
  • E-handel
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mads Faurholt

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mads Faurholt

Foredragsemner med Mads Faurholt