Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Målsætning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Målsætning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Målsætning

  • En målsætning handler selvagt om at stille nogle kriterier op for succes for således at stile efter denne målsætning. Men hvordan kommer man så bedst i mål?
  • I mange tilfælde handler det om at gå efter en målsætning, der på den ene side ikke er alt for beskeden, men omvendt heller ikke komplet umulig eller urealistisk.
  • Der kan opereres med målsætninger både på det helt personlige plan, men også i forbindelse med f. eks. en virksomhed, et projekt, etc.
  • Foredrag om målsætning kan bl.a. handle om hvordan man bedst muligt gør brug af målsætninger, og på en måde, hvor man gennemfører det, man sætter sig for.