Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Mål

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mål. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mål

  • Man kan sætte sig mange mål i livet; at blive rig, at finde den eneste ene, at blive god til at spille fodbold, violin eller skuespil – kun fantasien sætter grænser.
  • Men når man så sine mål? Her er det desværre ikke nok blot at fantasere – der skal mere til, og hvad er det ’mere’ egentlig?
  • Hvordan opnår man sine mål? Og er nogle mål bedre end andre? Kan det være ligefrem usundt at sætte sig komplet umulige mål her i tilværelsen?
  • Foredrag om mål forsøger at svare på nogle af disse spørgsmål samt flere til.