Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Lyrik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Lyrik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om lyrik (1)

Help me choose

Om emnet: Lyrik

  • Med lyrik menes typisk digtekunst, ikke sjældent på rim, dog ikke nødvendigvis. Man taler også om lyrik i forbindelse med f. eks. sangtekster.
  • Digtekunsten er kendetegnet ved ofte at bruge sproget på en anden måde end man kender fra f. eks. dagligdagssprog, typisk i et forsøg på, på den måde, at kunne udtrykke andet og mere.
  • Der findes selvsagt et væld af forskellige lyriske udtryk, fra den tidligste antik og frem til i dag, fra romantikere som Lord Byron til postmodernismen og vores egen Michael Strunge.
  • Foredrag om lyrik kan omhandle lyrikken som overordnet litterær genre eller måske dykke ned i forskellige perioder, genre eller udtryk. I nogle tilfælde er foredragsholderen måske selv digter.
Request Speaker Fees & Availability