Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Livskraft

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Livskraft. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Livskraft

  • Livskraft handler om viljen til livet, om at kæmpe imod, hvis det ser hårdt ud, men også om at kunne nyde livet i fulde drag.
  • Det er væsentlig at finde nogle passioner i tilværelsen, at finde noget at interessere sig for, for det kan være med til at give livskraft. Det er den slags der gør, at visse mennesker har den ekstra energi som livskraft kan give.
  • Man hører også fra tid til anden om at patienter med alvorlige sygdomme er i stand til at klare sig bedre, hvis de har en god livskraft, hvis viljen til livet virkelig er til stede.
  • Foredrag om livskraft tager fat på dette emne og mere til.